KUPI
cena:  0,00
vrednost:
0,00 €
popust:
100 %
prihranek:
0,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-100%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Ponudba vsebuje: brezplačno sodelovanje v nagradni igri za 20 vstopnic za Pustolovski park Postojna.
  • Vsaka oseba lahko rezervira le 1 kupon. Ena oseba lahko sodeluje le z enim uporabniškim profilom. V kolikor obstaja sum, da je ista oseba sodelovala z uporabo različnih ali istih uporabniški profilov (večkrat), jo imamo pravico nemudoma in nepreklicno izključiti iz sodelovanja.
  • Sodelovanje v nagradni igri je mogoče od 28.4.15-7.5.15.
  • S klikom na "kupi" oseba sodeluje v nagradni igri.
  • Priporočamo, da se kupon rezervira v naročilu, v katerem je samo ta kupon. Nakup ni pogoj za sodelovanje.
  • V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe.
  • Izžrebanci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti.
  • Prevzem nagrad bo na podjetju ARS idea d.o.o., ki je izvajalec igre oz po dogovoru. 
  • Pravila nagradne igre najdete TUKAJ.
  • Rezultate žrebanj najdete TUKAJ.

V nagradni igri sodeluješ tako, da dodaš samo ta kupon v košarico in potrdiš naročilo. 

Sodelujte vsak dan z novim kuponom BREZPLAČNO! Vsak dan izžrebamo 2 vstopnice za Pustolovski park Postojna.

Več o ponudbi

.

Dan poln pustolovščin, smeha in zabave v družbi prijateljev, družine ali sodelavcev?

PUSTOLOVSKI PARK POSTOJNA vam ponuja vse to: edinstven, prvinski in vznemirljiv sprehod med gozdnimi krošnjami kjer boste preizkušali svojo iznajdljivost, pustolovski duh in doživeli prav poseben dan. Vse mlade in mlade po srcu čaka gozdna avantura, ki jo sestavljajo mostovi, lestve, mreže, vrvi, žice … preko katerih se boste povzpeli ali pa kar zapeljali z ene dogodivščine na drugo. Z malce vzpodbude boste prav vsi ne glede na starost in telesno pripravljenost lahko premagali 78. različnih zabavnih preprek, ki se na velikem področju, namenjenemu aktivnemu preživljanju prostega časa, srečevanju, igranju in druženju nahajajo v neposredni bližini Postojnske jame.

Pustolovski park Postojna je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju preko posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Pustolovski park Postojna sestavlja 5 različnih avanturističnih poti s 78 različnimi plezalnimi elementi, ki ponujajo zanimivo in vznemirljivo pustolovščino. Plezalni park omogoča izvirno 2-3 urno zabavo. Vabljeni ste vsi, ki ste višji od 120 cm oziroma ste dopolnili vsaj 4.leta.