KUPI
cena:  29,90
vrednost:
65,00 €
popust:
54 %
prihranek:
35,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-54%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • en kupon velja za eno osebo;
  • kupite lahko neomejeno število kuponov;
  • 1 kupon velja za arteriografijo z zdravniškim mnenjem;
  • obvezna predhodna rezervacija termina na 040/580-603;
  • Ob preiskavi je navzoč zdravnik, ki vam poda mnenje in priporočila;
  • Odpoved je veljavna 24 ur ped dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon vnovčen;
  • Unovčenje kupona
  • veljavnost: do 15.7.15.

Arteriografija je pregled ožilja z računalniško vodenim arteriografom. Z desetminutno objektivno, nebolečo, enostavno preiskavo, podobno meritvi krvnega tlaka, dobimo informacije o tem, ali je naše ožilje zdravo, oziroma nagnjeno k boleznim.

KOMU JO PRIPOROČAMO? Vsem zdravim ljudem nad 30. letom. Priporočamo jo tudi mlajšim, ki imajo v družini koga s povišanim krvnim tlakom, sladkorno boleznijo oz. če je kdo od svojcev utrpel možgansko kap ali srčni infarkt. Primerna pa je seveda tudi za bolnike, z namenom, da se prepričajo o učinku terapije, ki jo jemljejo.

Več o ponudbi

ViaMedia, Tina Maučec s.p.
Rojska cesta 18d
1230 Domžale

T: 040/580-603
E: tina@viamedia.si
W: www.viamedia.si

Med 10 milijoni prebivalcev letno umre 70 000 zaradi kardiovaskularnih obolenj. Na svetu umre vsakih 8 minut 1 človek. Glede na to, da imamo novo preventivno metodo, lahko pripomoremo k znižanju smrtnosti.

Pregled ožilja z računalniško vodenim arteriografom nudi možnost pravočasnega odkrivanja bolezenskega stanja ožilja že v mladih letih. Če imamo realno sliko ožilja in upoštevamo navodila za zdrav način življenja ter zdravljenje, lahko pripomoremo k temu, da preprečimo nepotrebni infarkt. Vsak izmed nas se kdaj vpraša, če tudi pri njem obstaja nevarnost infarkta, sploh če je kdo od staršev, sorodnikov, prijateljev ali znancev nenadno umrl zaradi  kapi. V preteklosti ni bilo objektivne metode za pravočasno odkrivanje kardiovaskularnih obolenj.