KUPI
cena:  8,99
vrednost:
18,90 €
popust:
52 %
prihranek:
9,91 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-52%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Ponudba vključuje kremo (150ml) izdelano iz najkvalitetnejše polžje sline  "von pullach hof" idealna za akne, brazgotine, opekline, gube in povešeno kožo + pomlajuje in obnavlja kožo + brezplačna poštnina.
  • Za naročilo vnesite podatke za dostavo, kodo kupona .
  • Rok dostave je 3-5 dni.
  • Kupone lahko unovčite do 31.7.2015.

Najnovejši pomlajevalni in obnovitveni svetovni hit, ki se ga poslužujejo vse svetovno znane zvezdnice - krema iz polžje sline.
Schneckencreme krema iz polžje sline Von Pullach Hof pomlajuje in regenerira kožo, jo dela mehko, prožno in sijočo. Namenjena je vsem vrstam kože, posebej pa po njej posegajo ženske, saj daje koži mladosten videz.

Polževa sluz je bila sprva poznana kot zdravilo za akne, danes pa se uporablja tudi za pomlajevanje obraza in celo za zdravljenje brazgotin in opeklin. Glede na številne učinke ni nič nenavadnega, da so nad kremo navdušene tako ženske, kot tudi moški. Glavna sestavina kreme kožo pomirja in obnavlja. Čudežni učinek polževe sluzi je predvsem rezultat dejstva, da polže, iz katerih dobivajo slino za kremo, hranijo s tako imenovanim rdečim ginsengom, kar botruje k neverjetnim rezultatom.

Več o ponudbi

Maja Vulić s.p. 
Topolovec 12 
6272 Gračišče

T: 040 470 058
E: zadnja.cena@gmail.com

V čem je skrivnost?
Znanstveniki so z opazovanjem polža ugotovili, da si polž s pomočjo svoje sluzi, sam prenavlja svojo hišo. Znano je, da polžja sluz vsebuje vse sestavine potrebne za obnovitev kože, zato se znajo polži sami pozdraviti, če so poškodovani. Njihova slina vsebuje obnovitveni material, ki učinkovito deluje tudi na človeško kožo. Znanstveniki so vrsto let razvijali način, kako ženskam na prijazen način ponuditi to revolucionarno odkritje in v ta namen so razvili edinstveno kremo - kremo iz polžje sline, s pomočjo katere, z redno uporabo, lahko obnovite svojo kožo.
Uporaba: kremo z nežno masažo vtrite v kožo večkrat dnevno.