KUPI
cena:  36,90
vrednost:
90,00 €
popust:
59 %
prihranek:
53,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-59%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Ponudba vključuje beljenje zob z naravnim belilnim gelom Magic White v studiu Kala.
  • Trajanje postopka: 20-30 minut.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 031 583 987.
  • Kupon se šteje kot unovčen, če ste termin rezervirali pa niste prišli ali sporočili vsaj 8 ur prej.
  • S seboj prinesite natisnjen kupon.
  • Kupone lahko koristite do 31.8.2015.

Najpogostejši dejavniki za obarvanost zobne sklenine so kajenje, pitje obarvanih pijač ali hrane, kava, starost, vpliv antibiotikov, poškodba zob...Za ponovno bleščeč nasmeh obiščite studio Kala, ki vam ponuja hitro in varno beljenje zob po ugodni ceni! MAGIC WHITE je belgijski proizvajalec belilnega gela, ki se lahko pohvali, s svojim inovativnim produktom, s področja zobne kozmetike. Je prvo podjetje v svetu, ki je razvilo gel za beljenje zob, ki ne vsebuje škodljivega Peroksida in Natrijevega perborata je 100% naraven in organskega izvora. Poseg je neboleč, po posegu pa zobje ne postanejo občutljivi, za kar je seveda glavni razlog to, da gel ne vsebuje škodljivega Peroksida in Natrijevega perborata.

Več o ponudbi

Kala studio
Cesta Ljubljanske brigade 23a
1000 Ljubljana

T: 031 583 987
W: www.kalastudio.si

Podjetje

ZAKAJ SE ODLOČITE ZA BELJENJE ZOB Z MAGIC WHITE INOVATIVNO TEHNIKO
Belilo za zobe v formuli MAGIC WHITE je popolnoma naravno. Gre za patentiran produkt gela s strani podjetja MAGIC WHITE, ki je namenjen profesionalni in učinkoviti uporabi brez zdravniškega nadzora.

POSTOPEK POSEGA: Poseg je zelo preprost, neboleč in traja le 21 minut. Na poseg je potrebno priti z umitimi zobmi, kjer se udobno namestite v posebnem stolu, ki je opremljen z MP3 predvajalnikom glasbe in zvočniki. Osebje vam v plastični ustnik, za enkratno uporabo, nanese belilni gel MAGIC WHITE, v katerega preprosto ugriznete. Poleg ustnika, prejmete še posebna očala, ki ščitijo vaše oči pred svetlobo lučke Activ Air tehnologije. Svetlobo se usmeri v vaše zobe, vi pa se udobno namestite in uživate v poslušanju glasbe in okusu belilnega gela, z okusom jabolka, minta, jagode, žvečilnega gumija ali pomaranče.

KAKŠNI SO NEŽELJENI UČINKI BELJENJA ZOB S TEHNIKO MAGIC WHITE? Neželjenih učinkov beljenja zob ni.

KDAJ LAHKO PRIČAKUJEMO REZULTATE? Rezultati so vidni takoj, odvisni pa so od porumenelosti in stanju zobovja. Izboljšanje po enem tretmaju je za 2 do 9 stopenj.

KAKO DOLGO LAHKO PRIČAKUJEM DA BODO MOJI ZOBJE BELI PO TRETMAJU? Povprečno se belina zob ohrani med 3 in 6 meseci, odvisno od osebe in njegovega načina življenja.

POMEMBNO PO BELJENJU ZOB 24ur po tretmaju beljenja zob se odsvetuje pitje kave, kajenje, pitje čaja, rdečega vina, obarvanih pijač in obarvane hrane; nujno redno čiščenje zob