KUPI
cena:  60,00
vrednost:
120,00 €
popust:
50 %
prihranek:
60,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Ponudba vključuje polet z jadralnim padalom v tandemu z izkušenim pilotom + vključena vsa oprema.
  • Polet traja od 15-45 minut, odvisno od vremena.
  • Štart možen iz vseh vzletišč po Sloveniji po dogovoru s ponudnikom.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona preko telefona 031 327 953 ali pregelj.d@siol.net.
  • Obvezna oprema: visoki telovadni copati.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal rezervacije vsaj 24 ur prej.
  • V primeru slabega vremena se za drug termin dogovorite direktno s ponudnikom.
  • Kupone lahko unovčite do 31.10.2015.

Si želite poskusiti nekaj novega in vznemirljivega? Letenje z jadralnim padalom je od vsega letalstva najbližje tistemu kar doživljajo ptice. Preletavanje pobočij in uživanje ob pogledih na okoliške hribe je tisto, kar želijo mnogi. Najhitrejša pot do poleta z jadralnim padalom je polet v tandemu z izkušenim pilotom. Ponudba vključuje en polet, ki traja od 15-45 minut, odvisno od vremena. Poleti potekajo pod nadzorom usposobljenih in izkušenih jadralnih padalcev, v ceno kupona pa je vključena tudi izposoja vse potrebne opreme

Več o ponudbi

Društvo jadralnih padalcev Polet Nova gorica 
Šmihel 5
5261 Šempas

T: 031 327 953
E: pregelj.damjan@gmail.com 
W: www.polet-ng.si 

Kaj o tandemskem poletu pravijo pri Društvu Polet:

Varnost. Vsi poleti se izvajajo z najnovejšimi jadralnimi padali in najnovejšo opremo. Vsi piloti so učitelji letenja oz. zelo izkušeni tandemski piloti z licenco. Posebno pozornost posvečamo ugodnim vetrnim razmeram,ne samo zaradi varnosti pač pa tudi zato, da lahko postrežemo s kar največ užitkov ob letenju.

Dolžina poleta. Vsi tandemski piloti so navdušeni letalci, zato poskušajo v zraku ostati tako dolgo, kot je le mogoče. Vse je odvisno od vremena in termike, tako lahko polet traja od 15 do 45 minut.

Ne Pozabi. Priporočamo Vam, da s pomočjo fotografije trajno ohranite prelep razgled na svet s ptičje perspektive. Na Vašo željo lahko fotografiranje prevzame tudi pilot,. tako imate priložnost, da posname tudi sliko Vas v zraku.

Vzletna mesta. Za vzletno mesto poleta s tandemom se dogovorimo kakšen dan pred poletom, upoštevamo Vaše želje, kje in kdaj bi radi leteli. Možni so vsi štarti v Sloveniji, najpogosteje pa uporabljamo štart Lijak, Kovk,Kobala, Čaven. Če imate v mislih večje število poletov, Vas prosimo, da nam to sporočite pravočasno, saj bomo tako lahko zagotovili dovolj veliko število pilotov za tekoče izvajanje poletov.