KUPI
cena:  9,90
vrednost:
24,90 €
popust:
60 %
prihranek:
15,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-60%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsakdo lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Kupon vsebuje 30 kapsul Garcinija premium za izgubljanje odvečnih maščob.
  • Naročilo oddate pri nakupu kupona z vpisom podatkov za dostavo.
  • Poštnina ni vključena v ceno kupona in znaša 3,00 EUR.
  • Dostava: 2-3 delovne dni od oddaje naročila ponudniku.
  • Kupone lahko unovčite do 31.7.2015.

Postanite vitki – skrivnostna moč tropske rastline Garcinia cambogia z visoko vsebnostjo HCA je v naravni formuli, ki deluje brez stranskih učinkov. Prehransko dopolnilo Premium Garcinija, vsebuje le najkvalitetnejše sestavine za izgubo telesne maščobe, saj deluje kar preko treh mehanizmov. Ključna sestavina je naravna snov hidroksicitronska kislina oz. HCA, ki zavira delovanje encima ATP citrat liaza, ki je glavni encim v našem telesu za pretvorbo energije v maščobne celice. HCA pomaga zmanjšati apetit in občutek za lakoto, tako boste lažje zaužili še manj kalorij in učinek bo še večji. Garcinija pomaga vzdrževati normalen nivo sladkorja in maščobe v krvi, kar pomeni, da so inzulinska nihanja manjša, torej ne boste doživeli občutka za »požrešnost«, poleg tega pa se boste počutili boljše in ne boste utrujeni, saj je utrujenost velikokrat posledica zasičenosti krvi z maščobami.

Popolnoma naravno, brez stranskih učinkov in z 24-urnim delovanjem, s samo 1 kapsulo na dan, odstranite s telesa nadležno maščobo in brez večjih naporov izgubite telesno težo.

Več o ponudbi

TOFF d.o.o.
C. treh talcev 6, 
1241 Kamnik

T:  041 544 330
E: info@gopremium.si
W: www.gopremium.si

Izdelek vsebuje kar 30, v blistrih pakiranih, popolnoma rastlinskih kapsul, tako da je izdelek primeren tudi za vegetarijance in vegane.

Samo ena kapsula na dan za dosego željene telesne teže s kliničnimi podprtimi študijami, ki jih lahko najdete v uglednih strokovnih bazah.

Proizvodnja poteka v EU ter v HACCP in ISO certificiranem obratu.

Učinek je lahko še večji ob dieti in povečani količini gibanja. Učinek se lahko razlikuje od osebe do osebe.