KUPI
cena:  15,97
vrednost:
32,60 €
popust:
51 %
prihranek:
16,63 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-51%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsakdo lahko kupi ali podari več kuponov.
  • Kupon velja za Fotoknjigo A4 Portret PRO (50 strani, od 50 do 400 fotografij), s personalizirami trdimi platnicami (sprednja in zadnja), v foto studiu Foto123.si.
  • Ob aktivaciji kupona iz spletne strani www.foto123.si naložite program FORMA Album maker PRO, preko katerega knjigo sestavite in naročite. Kodo kupona vpišete v polje komentar.
  • Čas izdelave koledarja od 4 do max 7 delovnih dni od prejema naročila.
  • Poštnina ni vključena v ceno kupona in znaša 2,80 eur. Možen osebni prevzem na sedežu podjetja po dogovoru.
  • Program za oblikovanje koledarja deluje le v Windows okolju!
  • V eno fotoknjigo lahko umestite 40 do 400 fotografij. Po potrebi lahko dodajate strani po veljavnem ceniku.
  • Kupon je veljaven do 10.9. 2015.

Poročne fotografije, rojstnodnevne fotografije vašega malčka, spomini iz poletnih počitnic ali izleta s prijatelji - da bodo vse vaše najljubše fotografije lepo oblikovane in na enem mestu vam ni treba obiskati foto studia: fotoknjigo lahko enostavno in hitro naročite kar preko spleta. Fotoknjiga je sodobna različica albuma, kjer namesto teksta strani krasijo vaše fotografije. Je praktičen in trajen način za shranjevanje spominov, ki vam ponuja precej umetniške svobode pri urejanju in izdelavi.

Več o ponudbi

Forma Brežice d.o.o.
Črnc 68 
8250 Brežice

T: +386 (0)7 499 45 70
E: info@foto123.si
W: www.foto123.si

Kako do svoje personalizirane fotoknjige? Preprosto. Naložite program Forma album maker na svoj računalnik in fotografije iz računalnika prenesite v program. Tukaj lahko izbirate med različnimi ozadji, vstavljate lahko različne slikovne izrezke, dodajate besedila, izbirate med raznovrstnimi okvirji in še in še. Dokončano fotoknjigo boste prejeli v nekaj dneh po pošti. Fotoknjiga je lahko lepo in unikatno darilo za najbližje.