KUPI
cena:  299,00
vrednost:
747,00 €
popust:
59 %
prihranek:
448,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-59%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari več kupon, vnovči pa le enega. Za podarjene kupone veljajo enaki pogoji.
  • Ponudba vključuje 7 x nočitev v studio apartmaju za 4 osebe z opremljeno kuhinjo v hotelskem kompleksu 3 / 4**** na Tenerifih.
  • Vključeno: brezplačna uporaba bazena, WIFI in urejeno parkirišče.
  • Ponudba namenjena družinam ali parom starejšim od 35 let.
  • REZERVACIJA TERMINA: napišite ime in priimek, naslov, e-mail, želeni datum potovanja, število oseb in kodo kupona na info@fv-center.com . V roku 2 delovnih dni boste dobili odgovor na vaše povpraševanje.
  • Po potrditvi vašega želenega termina vam bo ponudnik poslal potrdilo z navedenim hotelom in terminom - v roku 10 dni morate posredovati podatke o letu, nato vam ponudnik posreduje vavčer.
  • Obvezna udeležba na predstavitvi turistične agencije (cca. 1,5h) po prihodu na destinacijo.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ponudbo lahko v hotelu koristite le z natisnjenim potrdilom/vavčerjem, ki ga predate ob prihodu na recepcijo.
  • Ob prihodu je potrebno položiti depozit 60-300 €, ki pa se ob odhodu povrne v primeru, da je apartma v enakem stanju kot pred prihodom.
  • V primeru odpovedi rezerviranega termina, morate le-tega odpovedati vsaj 45 dni pred dogovorjenim terminom, drugače se ponudba upošteva kot unovčena.
  • Združevanje kuponov za daljše bivanje ni mogoče.
  • Kupon je unovčljiv 5 mesecev od dneva nakupa (do takrat morate opraviti rezervacijo termina – javiti termin, ki vam ustreza).

Vas mika oddih na eni izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij, kjer bi lahko pozabili na turoben vsakdanjik in se ves dan zabavali in sproščali brez vseh zadržkov? Potem se odpravite na vedno s soncem obsijane Tenerife, ki spadajo med enega izmed sedmih Kanarskih otokov.Tenerifi so največji otok Kanarskega otočja. Nahajajo se na zahodni afriški obali, ki jo krasi izjemna klima, saj je poletje praktično 12 mesecev na leto. Otok ponuja lepe plaže, kristalno čisto in toplo morje ter vrsto enkratnih doživetij, kot npr. vodni in zabaviščni parki, ogled tretjega najvišjega vulkana na svetu El Teide, mesto Santa Cruz, ki je pod UNESCO-vo zaščito, in še mnogo drugih znamenitosti.

Ponudba zajema 7 x nočitev v studio apartmaju za 4 osebe z opremljeno kuhinjo v hotelskem kompleksu 3 / 4**** na Tenerifih.Nastanjeni boste v stilsko opremljenih apartmajih z velikim dnevnim prostorom, polno opremljeno kuhinjo, ki vključuje tudi mikrovalovno pečico. V dnevni sobi najdete TV s satelitskim sprejemnikom in kavč, ki se uporablja tudi kot dodatno ležišče. Polno opremljena kopalnica vključuje tudi sušilec za lase.

Več o ponudbi

Global travel d.o.o.
Freemiumvacation center
Verovškova 55
1000 Ljubljana

T: 030 414 934 
E: info@fv-center.com 
W: www.freemiumvacation.com 

Paket vas po prihodu na Tenerife obvezuje k udeležbi predstavitve agencije, kjer vam bodo predstavili ugodnosti potovanj v njihovem turističnem klubu.Obvezna je udeležba v določenem terminu v izbranem hotelu (v trajanju cca 1,5h). V primeru neudeležbe se zaračunajo polni stroški nastanitve. Individualna predstavitev poteka v spremstvu slovenskega predstavnika.

Letalski prevoz si uredite sami. Najbližje letališče na Tenerifih je Tenerife South. Priporočamo let z letalskim prevoznikom Ryan Air (v primeru rezervacije kart dva meseca pred odhodom stane povratna letalska karta od 100 € naprej). Ugodna letalska povezava je iz Munchen West, Bologna, Milano, itd. Priporočamo, da karto kupite šele, ko dobite potrditev o namestitvi s strani ponudnika.

OPIS resortov:
Beverly Hills Club Silverpoint Resorts – Južni Tenerifi, Los Cristianos 
Prekrasna vasica v andaluzijskem stilu, uprta v s soncem obsijano pobočje s pogledom na idilično mestece Los Cristianos. Dobrodošli v Los Cristianos in prijetno sproščeno okolje prekrasnega Beverly Hills Cluba. 
HOTELSKA PONUDBA: check-in je na voljo 24 ur, glavni bazen Beverly Hills Cluba v obliki lagune in dodatni mirnejši bazen (brezplačna uporaba ležalnikov in senčnikov), klubski prostor z barom in restavracijo, bar ob bazenu, zunanji prostor za otroško animacijo, wi – fi internet točke, itd.

Fairways Club – Južni Tenerifi, Golf del Sur Fairways Club Tenerife nudi studijske apartmaje povsem ob Atlantskem oceanu na obrobju zelenega kompleksa Amarilla Golf na južni strani otoka, zelo blizu letališča in le 15 minut od živahnega mesta Los Cristianos ter 500 m od morja. Do večjega kompleksa Golf del Sur je le 10 minut hoje, tam pa se nahajajo številne dodatne trgovine, športni bari in restavracije, med kompleksoma pa se nahaja tudi marina, kjer si lahko privoščite izlete z ogledi morskega dna ali ribolovne izlete. 

HOTELSKA PONUDBA: check-in je na voljo od 14. do 21. ure, velik zunanji ogrevan bazen, klubski prostor z barom in restavracijo, bar ob bazenu, zunanji prostor za otroško animacijo, telovadnico / fitnes, vrhunska restavracija The Club House s čudovitim pogledom na bazen, Island bar sredi bazena, Premier Bar - A. C. Woodenspoon Restaurant – Tematski angleški pub, lepotni in frizerski salon, wi-fi internet točke, brezplačno parkiranje na javnih mestih.

Club Marina – Južni Tenerifi, Costa del Silencio Club Marina Resort je lociran na sončnem južnem delu otoka Tenerife v kraju Costa del Silencio. Od južnega letališča je oddaljen 11 km v privilegirani mirni okolici, od koder imate odličen dostop do vseh večjih znamenitosti otoka. 
HOTELSKA PONUDBA: Check-in je na voljo 24 ur, 180 apartmajev, veliki zunanji ogrevan bazen, otroški ogrevan bazen, jaccuzi za 6 oseb, zunanji prostor za otroško animacijo, telovadnico / fitnes, restavracijo z mednarodno hrano, supermarket, lepotni in frizerski salon.