KUPI
cena:  225,00
vrednost:
450,00 €
popust:
50 %
prihranek:
225,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • En kupon vključuje individualni začetni potapljaški tečaj za eno osebo z vključeno izposojo opreme in izdelavo PADI kartice.
  • Naenkrat lahko tečaj opravljata maksimalno dve osebi.
  • S seboj prinesite kopalke in brisačo.
  • Obvezna predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 041-404-444, 031-899-917 ali booking@nemo-divers.si.
  • Za več informacij in dogovor o terminu kontaktirajte ponudnika.
  • Odpoved ali sprememba rezervacije vsaj 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen.
  • S seboj prinesite natisnjen kupon.
  • Kupon lahko koristite do 30.9.2015.

Že od nekdaj razmišljaš, da bi rad opravil potapljaški tečaj, pa vedno najdeš milijon izgovorov zakaj ne? Te moti tečaj v skupini ali pa bi le rad opravljal potapljaški tečaj s partnerjem ali prijateljem? Pred tabo je rešitev, ki je namenjena predvsem ljudem, ki si želijo višje ravni. Individualni začetni potapljaški tečaj je, kar se tiče strokovnega dela, popolnoma enak klasičnemu začetnemu tečaju. Razlika je predvsem v komoditeti in dinamiki opravljanja tečaja. Največja prednost take oblike izvajanja tečaja je ta, da se tečaj izvaja za največ dve osebi naenkrat – tako se lahko inštruktor maksimalno posveti vsakemu posamezniku ter ga brez večjih težav pripelje do zaključka in potapljaške diplome.

Dinamika opravljanja tečaja je dogovorljiva – lahko se tečaj opravi v treh dneh, lahko pa se ga opravlja tudi 6 dni (v tem primeru vam opravljanje tečaja pobere le par ur dnevno)…Ko boš končal tečaj, prejmeš tudi mednarodno prepoznavno PADI kartico, katero je potrebno predložiti v potapljaških centrih kjer se boste potapljali. Kot PADI open water diver se boš imel pravico varno potapljati s sopotapljačem do najvec 18 metrov globoko. V ceno je vključena izposoja opreme, vsa predavanja in potopi ter izdelava PADI kartice.

Za 4-urni spoznavni potop klikni tukaj.

Več o ponudbi

Potapljaška šola Nemo divers
Fiesa 57
Piran

T: 041-404-444, 031-899-917
E: booking@nemo-divers.si
W: www.nemo-divers.si

Tekom poletja se individualni tečaji najpogosteje izvajajo med tednom, ko je v centru gneča manjša – kljub temu pa so vse ostale opcije dogovorljive. Ne rečemo si kar tako “Potapljaški center z nasmehom” :)