KUPI
cena:  31,00
vrednost:
62,00 €
popust:
50 %
prihranek:
31,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Ponudba zajema odhod iz Portoroškega pomola, wellcome drink, ogled izliva reke Dragonje, ogled Ribogojnice Fonda, vožnja po Piranskem zalivu, do obzidja in solin, Izola- ogled mesta, predjed na barki, vožnja do belih skal, kopanje in kosilo, vožnja nazaj in ogled mesta Piran.
  • Kosilo vključuje školjke na buzaru, sardele ali kalamari na žaru, solata, 1⁄2 l vina po izbiri malvazija ali refošk in 1⁄2 l vode.
  • Obvezna je predhodna rezervacija želenega termina pri ponudniku na 041 66 21 69. Pred nakupom kupona preverite razpoložljivost barke, saj je število mest omejeno.
  • Odpoved ali sprememba rezervacije vsaj 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen.
  • Vkrcanje:  Marina Portorož. Možnost prezplačnega parkiranja na velikem gramoznem parkirišču pred vhodom v marino.
  • Kupone lahko unovčite do 30.9.2015, vsako drugo nedeljo ob 11ih: 2.8., 16.8.; 30.8.; 13.9., 27.9., ter vsak drug petek ob 18ih: 31.7.; 14.7.; 29.7.; 12.9.; 26.9.

Preživite nepozaben dan na barki! Barka Škarpena vam ponuja ribji piknik s pijačo dobrodošlice, okusnimi morskimi dobrotami in panoramskim ogledom slovenske obale iz "morske" perspektive.

Izpluli boste iz Portoroža, si ogledali izliv reke Dragonje, gojišče školj ter brancinov, zapluli mimo Strunjana in si ogledali Izolo ter Piran. Po kosilu na barki sledi še kopanje na eni najlepših točk, ob belih skalah.

Več o ponudbi

Barka Škarpena, Lubec Jani s.p
Obala134
6320 PORTOROŽ

T: +386 41 662 169
W: www.skarpena.si

Program:

Piknik s postanki in kopanje traja 4-5 ur in vključuje; odhod iz portoroškega pomola (welcome drink), ogled izliva reke Dragonje v morje in ogled znamenitega gojišča školjk in brancinov - ribogojnica Fonda, vožnjo nadaljujemo po piranskem zalivu, kjer se nam pogled odpre na najlepši in najstarejši obmorski biser, mestece Piran z znamenito cerkvijo Sv. Jurija nato vožnjo nadaljujemo poleg mestnega obzidja Piran, do Strunjanskega nacionalnega parka in strunjanskih solin do ribiškega mesteca Izola, kjer imamo postanek za ogled mesta cca. 1 uro. Po vaši vrnitvi na barko vam pripravimo predjed nato vožnjo nadaljujemo do belih skal, kjer imamo čas za kopanje in kosilo. Preden se vrnemo v matično luko Portorož se bomo ustavili še v Piranu, kjer imamo čas za ogled obmorskega bisera.