KUPI
cena:  109,35
vrednost:
243,00 €
popust:
55 %
prihranek:
133,65 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-55%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov. 
  • Ponudba vključuje 10-urni najem prostora za piknik na terasah lokala Ribičija za do približno 10 oseb.
  • Hrana in pijača vključeni: 2 kg čevapčičev, 1 kg vratovine, 1kg perutničk, 10x lepinja, sveža zelenjava (paradižnik, kumare, paprika, čebula, ajvar, gorčica), belo vino 3l, rdeče vino 3l, Pepsi 3l, Ora 3l, Radenska 3l, 10x 0,5l voda z okusom in 10x 0,5l voda brez okusa
  • V ceni kupona zajeti tudi mize, krožniki, pribor, kozarci, hladilnik in oglje.
  • Vnos lastne pijače ni možen.
  • Obvezna je predhodna rezervacija s kodo kupona na 02 251 38 66.
  • Možna doplačila: najem peka 5,00 eur/h, izposoja šefingov in gorilne paste 2,00 eur/kos, dodatno naročilo mesa po dogovoru s ponudnikom.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, a ga ni odpovedal vsaj 24 ur prej.
  • S seboj prinesite natisnjen kupon.
  • Kupone lahko koristite do 15.10.2015.

Izkoristite lepo vreme za druženje na prostem! Da boste lažje organizirali priljubljen družabni dogodek v naravi, vam Ribičija nudi najem piknik prostora, kjer bo za hrano in pijačo poskrbljeno. To je priložnost za prikaz vaših spretnosti z žarom, za doplačilo pa vam hrano pripravijo kar tam, da se lahko le najeste in uživate.  

Piknik bo na prijetnih terasah, kjer se boste sprostili in si nabrali novih moči. Za najmlajše je v bližini  možnost koriščenja igral, tako da jim ne bo dolgčas. Pester program večernih prireditev vam ponuja tudi  možnost, da zvečer ostanete na organizirani zabavi lokala. Ponudba velja za 10-urni najem in za do 10 oseb.

Več o ponudbi

Ribičija
Meljski hrib 36
2000 Maribor

E: info@ribicija.si
T: 02 251 38 66
W: http://www.ribicija.si/

Tak kraj najdemo le trenutek iz centra Maribora. Pot nas zanese navzgor po vinski cesti in ob sprehodu ali vožnji med vinogradi lahko opazujemo razgled na Maribor in okolico. In kar naenkrat se znajdemo v Špotrnem parku Ribičija kjer najdemo prelesti narave. Vsa družina bo našla tukaj nekaj zase. Kdor je ljubitelj ribolova, bo lahko užival v športnem ribolovu, medtem pa skrb za najmlajše družinske člane postane odvečna saj se bodo lahko igrali na otroških igralih ali opazovali prav nenavaden živalski svet, ki jih bo obkrožal. Vi pa se boste prepustili razvajati dobri gostinski ponudbi in prijaznemu osebju. Ob vikendih pa vam ne uide zabava s pestrimi nastopi glasbenih gostov in hišnimi bendi.

Vaša Ribičija že 20 let z vami in za vas, samo z vami smo lahko boljši.