KUPI
cena:  299,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le enega.
1 kupon velja za 1 osebo.
Kupon je unovčljiv od 18.09.2015 do 05.11.2015.

MOŽNA DOPLAČILA
- enoposteljna soba – 98,00 Eur na osebo
- 7 x samopostrežna večerja – 99,00 Eur na osebo
- celosten paket zavarovanja na osebo – 32,00 Eur na osebo

Obvezna je predhodna rezervacija na info@nikal.si ali na telefonsko številko
+386  2 3300390 takoj ob prejemu kupona oziroma v roku 2 (dveh) delovnih dni

Kupon se šteje kot unovčen, ko na agenciji izvršite rezervacijo, najpozneje 2 dni po nakupu kupona. Rezervacija velja ko je pisno potrjena s strani ponudnika.
Priporočamo, da pred nakupom kupona preverite razpoložljivost termina pri ponudniku in rezervacijo opravite takoj po nakupu. Nakup  kupona brez izvedene rezervacije na agenciji ne zagotavlja mesta na potovanju. Rezervacije so možne do zasedbe prostih mest. V kolikor je vaš želen termin razprodan, vam organizator potovanja proti doplačilu ponudi naslednji prosti termin

Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, veljaven še 6 mesecev po končanem potovanju.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na spletni strani http://nikal.si/index.php?plink=agb  .

8 - dni Turčije - Konya, Göreme, mesečeva pokrajina, Antalya in še veliko več za samo 299,00 EUR.
Odhod: 05.11.2015

V Turčiji najdemo osupljive naravne lepote, kulturne in zgodovinske znamenitosti, zanimiva mesta in impresivne stavbe. Doživite vznemirljiva potovanja z mešanico 1001 noči in sedanjosti. Ljubeznivost in gostoljubnost sta v Turčiji zelo pomembni. Prav tako zmerne cene omogočajo ugoden dopust z vsem udobjem in zelo dobro opremljenimi hoteli. Prepričajte se sami v čarobnost te turistične destinacije – Turčije.

Cena vključuje:
. povratno letalsko vozovnico Ljubljana – Antalya - Ljubljana s priznano letalsko družbo npr. Onur air ipd.
- strošek rezervacije je vključen v ceno
- letališke in varnostne pristojbine
- bivanje v hotelih 4 in 5 zvezdic
- samopostrežni zajtrk
- vstopnine po programu
- slovensko vodenje
- avtobusni transferi

Več o ponudbi

NIKAL d.o.o.
Zagrebška cesta 40a
2000 Maribor

Tel: +386-2-3300390
info@nikal.si 

1. dan: polet proti Antalyi
Po pristanku v spremstvu vodnika prevoz do hotela, nastanitev v dvoposteljnih sobah, osvežilna pijača dobrodošlice. Nočitev na območju Antalye.
2. dan: samostan Mevlana - Kapadokija
Zajtrk v hotelu. Vožnja do Konye, ki je bila v srednjem veku prestolnica Turkov Seldžukov in njihovih sultanov. Ogledali si boste samostan Mevlana, ki je danes muzej muslimanske in zakladnica turške umetnosti. Nato nadaljujete pot proti Kapadokiji. Nočitev na območju Kapadokije.
3. dan: Göreme
Zajtrk v hotelu. V mestu Göreme si boste ogledali podzemno jamsko cerkev, ki je pod zaščito organizacije Unesco in velja za kulturni spomenik. Tukaj se je narava predala fantaziji; pokrajina sestoji iz kamnitih sten, piramidnih kamnov in kegljev iz lehnjaka, ki so preluknjani kot mravljišče. Nato vas popeljemo skozi dolino Simon ali Dolino menihov imenovano tudi Dolina pravljičnih dimnikov. Pokrajina je s svojimi izoliranimi ali združenimi oblikami, ki segajo tudi do preko deset metrov v višino, tako unikatna in popolna, da človek obnemi. Poleg tega lahko od tu v Uchisarju z najvišjega vrha uživate v nepozabnem pogledu na erozijsko pokrajino. Nočitev na območju Kapadokije.
4. dan: mesečeva pokrajina Kapadokija
Zajtrk v hotelu. Pokrajina Kapadokije s svojimi oblikami, podzemnimi cerkvami in bivališči spominja na površje Marsa. Stvaritelj te pokrajine je vulkan, ki je ob ponavljajočih se izbruhih v okolico izstrelil ogromne količine lehnjaka. Zaradi vremenskih vplivov so se nekatere plasti lehnjaka sprijele, druge pa so bile izprane. Prvi pribežniki so se na tem področju naselili v 7 st. Kasneje so jim sledili menihi, ki so tu izdolbli cerkve, kapele in samostane. Na potovanju se bomo peljali tudi skozi čudovite pokrajine Avcilar, Güvercinlik in Cavusin, kjer bomo imeli postanke namenjene fotografiranju. Obiskali bomo tkalnico preprog in spoznali postopke pridobivanja naravnih materialov: svile, bombaža in volne - vse do končnega izdelka. Nočitev na območju Kapadokije.
5. dan: Kapadokija – Antalya 
Zajtrk v hotelu. Zapustili bomo Kapadokijo ter se zapeljali do postajališča za karavane Obruk Han iz časa Seldžukov. Nato nadaljujemo pot skozi čudovito gorovje Taurus proti območju Antalye, kjer boste preživeli zadnje tri dni. Nočitev
6. dan: Antalya
Zajtrk v hotelu. Ogled Antalye, enega najlepših mest turške riviere z bogato vegetacijo in prekrasno kuliso gorovja Taurus v ozadju. Med drugim boste lahko občudovali mestni znamenitosti, minaret Yivli Minare in stolp z uro na Kalekapisi, stari mestni trdnjavi. Tukaj boste imeli možnost ugodnega nakupa nakita in usnjenih izdelkov. Za zaključek dneva si bomo privoščili ogled znamenitega slapa Karpuzkaldiran. Nočitev
7. dan: Aspendos
Zajtrk v hotelu. Današnji izlet vas bo popeljal do Aspendosa. Elegantni obokan most in mogočni akvadukt vas bosta spomnila na cvetoče čase mesta Aspendos. Največja znamenitost mesta je že od daleč vidno antično gledališče, ki lahko sprejme 15000 gledalcev in ga še dandanes uporabljajo za glasbene in gledališke igre.
8. dan: polet domov
Zajtrk v hotelu. V skladu s časom odhoda, vas bo avtobus zapeljal do letališča, od koder nadaljujete pot proti domu.