KUPI
cena:  29,00
vrednost:
400,00 €
popust:
92 %
prihranek:
371,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-92%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, ki jih lahko tudi podari.
  • Kupon velja za: 1 x vrednosti bon 400€ za odstranjevanje dlačic z IPL + RF tehnologijo na katerem koli predelu iz cenika (PO IZBIRI).
  • Redne cene za posamezna območja si lahko preberete tukaj.
  • Ovezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 031 602 727.
  • V kolikor terapije ne odjavite vsaj 24h pred terminom, se šteje kupon kot koriščen.
  • Kupone lahko vnovčite do 30.3.2016.

 

Odstranjevanje dlak z IPL-tehnologijo se je izkazalo za zelo učinkovito – z njo povprečno uničimo 80 – 90 % dlak. Trajno odstranjevanje dlak Za mnogo ljudi je prekomerna telesna poraščenost veliko več kot samo kozmetična težava. V nekaterih primerih, kot je poraščenost obraza, ima lahko vpliv na samozavest.

Da si boste povečali samozavest in mogoče izboljšali tudi samopodobo, vam sedaj v našem salonu ponujamo trajno odstranjevanje dlak z aparatom IPL+RF laserjem, ki je povsem neboleč, v celoti varen ima močnejše kontaktno hlajenje za bolj prijetno terapijo in postopek prinaša trajne rezultate. Laserski tretma je primeren za vse vrste dlak.

Več o ponudbi

Escada Studio
Komenskega ulica 28
1000 Ljubljana

T: 031 602727
E: info@oblikovanje-telesa.si
W:  http://oblikovanje-telesa.si

Podjetje

Z aparatom IPL+RF dosegamo še boljšo kakovost naših storitev, rezultati so še boljši, uspešno pa lahko odstranimo tudi sive, rdeče in svetle dlačice. Nadležno britje, voskanje in ponavljajoče se depiliranje bo lahko pozabljeno. Vedno bolj razširjena in uporabljena je namreč laserska tehnologija IPL+RF.

(IPL+RF) naprava je boljša od običajne IPL naprave ker je radiofrekvenca dodaten vir energije, ki omogoča bistveno boljše rezultate z manj tveganja. Da zagotovimo trajno depilacijo, je potrebno postopek laserske epilacije večkrat ponoviti priporočamo od 6-8 tretmajev, tako da laser lahko deluje na vse dlačice v fazi rasti. Na učinkovitost laserja lahko vpliva tudi hormonsko stanje posameznika (npr. stanje PCO – policistični ovariji).

Odstranjevanje dlak z IPL-tehnologijo je zelo učinkovito – z njo uničimo povprečno 80 – 90 % dlak.