KUPI
cena:  89,00
vrednost:
180,00 €
popust:
50 %
prihranek:
91,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • oseba lahko kupi več kuponov in jih tudi podari
  • ponudba zajema: 12-delni paket oblikovanja telesa, ki zajema 6x vadbo po 30 minut pod IR svetlobo (infra eliptik in infra bike), 6x po 25 minut razvajanja v infra SPA kapsuli, vodenje osebnega kartona pod vodstvom licenciranih inštruktoric, svetovanje o zdravi prehrani
  • kupone lahko unovčite do 1.2.2016
  • obvezna rezervacija preko telefona 070 999 002 ali elektronske pošte

Metoda Slim Line se poslužuje tehnologije, prav za potrebe oblikovanja telesa, ki dajejo maksimalne učinke. Posebne IR – žarnice omogočajo učinkovito izgubo maščobnih oblog na popolnoma naraven način in s tem posledično tudi zmanjšanje obsega telesa in celulita. Istočasno pa ima ta metoda, ki vključuje tudi ionizacijo, pomlajevalni učinek, saj tako IR žarki, kot obogaten kisik, vzpodbujajo nastajanje novega kolagena. Dognanja vrhunskih strokovnjakov so bila nagrajena s številnimi inovacijskimi nagradami (best product)


Več o ponudbi

OTCM d.o.o.
Ul.Veljka Vlahovića 64
(zraven SPAR centra Pobrežje)
2000 Maribor

Tel: 040 703 625
www.powerfit.si
natalija.sitar@gmail.com 

 

Skrivnost učinkovitosti metode Slim Line je patentiran način, ki temelji na sinergiji IR sevanja in ionizacije. Metoda temelji na pospeševanju naravnih presnovnih procesov človeškega organizma in spodbujanju naravne sinteze kolagena. IR sevanje pospešuje metabolizem in procese izgorevanja kalorij (maščob), s pozitivnimi učinki na zmanjševanje celulita in izboljšanja videza kože. Naravni ućinek IR sevanja spodbudi naš organizem, da porabi tudido 1500 kcal brez večjega fizičnega napora. 

Metoda Slim Line pospešuje naravne procese znojenja. Voda, ki se sprošča iz organizma, nastaja pri razkroju molekul maščobe in celulita. Bolj kot se potimo, več maščobnih molekul se razgradi. IR sevanje prodira globoko v podkožna tkiva in s tem pospešuje razgradnjo molekulskih struktur maščobe in celulita. Vzporeden učinek tretmajev je intenzivno potenje in izločanje večjih količin znoja.

Metoda Slim Line omogoča od 2 do 4 – krat višje znojenje kot na navadnih aparaturah, tako da je učinek povečane porabe kalorij izjemen. Med 30 – min tretmajem lahko človeško telo porabi od 700 – 1500 kcal, brez večjega napora! Na ta način je terapija Slim Line enakovredna 90 – min vadbe v fitnesu!