KUPI
cena:  10,90
vrednost:
38,90 €
popust:
71 %
prihranek:
28,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-71%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Ponudba vsebuje 1x parfumsko vodo Bourjois Paris + dostavo.
  • Poštnina je vključena v ceno kupona.
  • Pohitite, ponudba je količinsko omejena - izbira vonja možna do prodaje zalog.
  • Naročilo bo avtomatsko posredovano ponudniku, ko poravnate kupnino. 
  • Rok za dostavo je od 5-7 dni.
  • Vračilo originalno zapakiranega in neuporabljenega izdelka možno zgolj ob stvarni napaki na predmetu. Poštnine, ki je vključena v ceno, ne vračamo.
  • Kupon velja do prejema izdelka oziroma najkasneje do 1.1.2016.

Svetovno priznana znamka Bourjois Paris je znana v svetu predvsem po svoji kozmetiki, v zadnjem času pa so se začeli uveljavljati tudi s parfumi. Znamka se je razvila v hramu kozmetike – Parizu, kjer je igralec Joseph Ponsin za svoje igralce začel izdelovati kozmetiko in parfume. Najbolj priznan parfum iz hiše Bourjois Paris je prav Glamour, ki s svojimi 3 različicami navdušuje: Fantasy, Lovely in Excessive.

Vsi parfumi spadajo med sladke dišave, nekateri bolj intenzivni, drugi bolj nežni. Parfum Glamour Lovely ima zgornjo noto sestavljen iz sadnih not in cvetlic. Osrednjo noto sestavljajo jasmin, mošus in turška vrtnica. Spada med rahlo sladko-nežne parfume. Parfum Glamour Fantasy sestavlja zgornjo noto s sladkimi sadnimi notami francoskih malin in češnje. Osrednjo noto sestavljajo jasmin, pačulija in jagoda. Spada med srednje močne sladke parfume, tako imenovan elegantna sladkost. Parfum Glamour Excessive sestavljen iz zgornje note, ki vsebuje sadeže in cvetlice. Osrednjo noto tako kot pri prvih dveh sestavlja jasmin. Parfum je od vseh treh najbolj intenziven in sladek.

Več o ponudbi

Planet popustov
IMPATO, Benjamin Bezek s.p.
Podgorje 94F
1241 Kamnik

T: 041 884 713
E: planetpopustov@gmail.com 

Kaj pomeni parfumska voda?
Na trgu lahko kupite več vrst dišav, vendar ljudje večinoma smatrajo parfum samo kot eno vrsto dišav, pa ni tako. Najmanj intenzivna je kolonjska voda, sledi ji toaletna voda, nato pa je še najbolj obstojna in intenzivna parfumska voda. Parfumska voda vsebuje do 25% dišave in ni toliko mešana z alkoholom kot toaletna voda, zato je obstojneša in seveda tudi dražja kot toaletna voda.