KUPI
cena:  66,00
vrednost:
220,00 €
popust:
70 %
prihranek:
154,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-70%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči večje število kuponov. 
  • Ponudba vsebuje pet obiskov: prvi tretma s pregledom, meritvami in posvetovanjem (75 min) + 4 tretmaji (60 min)
  • Obvezna je predhodna rezervacija s kodo kupona na telefonsko številko 031 567 940 ali info@periasis.net.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.
  • Kupon je unovčljiv do 30.3.2016.

Morda ste naredili že številne diete z zmanjševanjem kalorij, ali celo stradali ter pri tem opazili, da ste se takoj, ko ste spet normalno jedli, spet zredili, ali ob koncu diete tehtali celo več kot pred dieto? To je razumljivo. Če telo izstradate, ta deluje varčevalno. To pomeni, da telo zmanjša svoj metabolizem, zmanjša presnavljanje– izgoreva manj kalorij. Če to počnete večkrat, telo sploh ne poveča več svojega metabolizma, ko spet normalno jeste. Pride do jo-jo-efekta. Povzroči lahko celo prave blokade v presnavljanju. V tem primeru kljub dietam in zmanjševanju kalorij ne shujšate.

Z bioresonančno shujševalno metodo vam bo zaradi celovitega pristopa k hujšanju uspelo izgubiti odvečne kilograme in brez truda dobljeno vitko linijo tudi obdržati! In to je pomembno, saj vendar ne želite vse življenje kar naprej hujšati in imeti pri tem povrhu še občutek, da ste predebeli. Bioresonančna shujševalna metoda deluje tako, da stimulira presnovo, odpravlja presnovne blokade, pozitivno vpliva na hormonski sistem in odpravlja hrepenenje po hrani brez občutka čemernosti in utrujenosti. Z zmanjšanjem hrepenenja po hrani je lažje spremeniti prehranjevalne navade. Potrebno je jesti pravo hrano v pravih razmerjih.

Več o ponudbi

BIORESONANČNI CENTER PERIASIS
MEDVEDOVA CESTA 28
LJUBLJANA

T: 031 567 940 
E: info@periasis.net
W: www.periasis.net 

Hujšanje poteka z pomočjo stimulacije 10 refleksnih točk na ušesu in je povsem neboleče. Priporočljivo je narediti 10 terapij, po eno terapijo na teden, saj se v tem času lahko odpravijo presnovne blokade, aktivira metabolizem in vzpostavi hormonsko ravnovesje.
Cilje te metode je z zdravim načinom korak za korakom zmanjševati težo,dokler ne dosežete osebne teže, pri kateri se dobro počutite in ki jo nato tudi vzdržujete. V Bioresonančnem centru Periasis Vam bomo pri tem svetovali in pomagali!