KUPI
cena:  165,00
vrednost:
330,00 €
popust:
50 %
prihranek:
165,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podariin unovči več kuponov.
  • En kupon velja za eno osebo. 
  • Ponudba zajema 5-dnevno jahalno šolo v KK Pip vsak dan med 7.30 uro in 15. uro (po predhodnem dogovoru lahko čas individualno prilagodijo).
  • Vključuje:
    malico, kosilo, pijačo,
    jahanje,
    animacijo in varstvo. 
  • Primerno za starost od 6 do 14 let. Skupina največ 10 otrok.
  • Tečaj bo potekal med 15. in 19.2.2016.
  • Hrana je prilagojena otrokom. Malica vsebuje suho hrano + topli napitek, kosilo je prilagojeno željam otrok in vsebujejo glavno jed + sladico. Vegeterjanski meni in meni za alergike možna s predhodnim dogovorom s ponudnikom.
  • Obvezna predhodna prijava s kodo kupona na irispreseren@gmail.com s pripisom "noreponudbe".
  • Odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen.
  • Kuponi so veljavni le za zgoraj navedeni termin.

Razveselite svojega otroka z jahalno šolo! Prilagojen program, ki ga organizira Konjeniški klub Pip, je primeren za otroke med 6. in 14. letom, ki bi se radi spoznali z osnovami jahanja, se obenem še zelo zabavali in se družili z drugimi malimi jahači. Program je prilagojen starosti in predznanju otrok. Ponudba vključuje varstvo in dva obroka.

V začetnem tečaju vas bodo naučili pravilnega vedenja v bližini konj, priprave konja na jahanje, sedlanja, uzdanja, osnove jahanja in vedenja v maneži,v nadaljevalnem tečaju pa boste znanje še poglobili in se za sprostitev odpravili tudi na krajše terensko jahanje. Tečaj vodijo strokovno usposobljeni trenerji in vaditelji.

Več o ponudbi

Konjeniški klub PIP
Park Sava Ric
1000 Tomačevo 

T: 041 681 502, 031 655 157
E: irispreseren@gmail.com 
W: http://www.kk-pip.com/

O klubu:

Konjeniški klub PIP Ljubljana smo ljudje in konji v njem, s svojimi sončnimi in senčnimi stranmi, z vsem, kar nam vsakdan prinaša in jemlje in vendar smo prijatelji, druži nas ljubezen do konj in narave, mi smo vse tisto, kar si v tistem hipu zaželimo in nismo nič, kar bi nas prikovalo v okove in nam narekovalo življenje.

Konjeniški klub PIP vam nudi več kot le jahanje. Nudi vam način življenja in omogoča izkoristiti drobne trenutke sreče, ki se nam ponujajo v tem materialističnem svetu. Klub nudi vhlevitev konj in žrebet za katere so na voljo poleg dnevne oskrbe tudi izpusti in dva pašnika, šolo jahanja, treninge preskakovanja, dresure in enduranca. Tečajnikom in članom kluba nudi pokrito jahalnico, malo manežo z mivko, jahališce z mivko, malo manežo z peskom, sprehajalno napravo in lepe terene.