KUPI
cena:  40,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov in jih tudi podari.
  • Vsak lahko na svoje ime koristi le en kupon, tri kupone pa lahko podari.
  • Ponudba 3D beljenje zob z laserjem in gel metodo v Laser centru Tiniti.
  • Postopek traja približno 1 uro.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 041/231-155. 
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka 9.00-20.00.
  • Kuponi veljajo do 28.2.2017.
  • Spremembe in odpovedi termina veljavne do 24 ur prej, sicer se kupon šteje kot unovčen. 

Za bel, svetleč nasmeh poskrbijo v Laser centru Triniti, jer vam nudijo 3D beljenje zob po super ceni! Madeži na zobeh lahko nastanejo zaradi dolgotrajnega pitja kave, gaziranih pijač, vina, alkohola, cigaret in zdravil, tako da, ko pridemo do določene starosti, ima redko kdo od nas popolnoma bele in bleščeče zobe. Nobene paste ali poliranje jih ne pobelijo v celoti, še posebej ne za stalno.

Vendar se vam ni treba sprijazniti z rumenemi zobmi, še vedno lahko obnovile belino s sodobno tehniko svetlobnega beljenje - v Laser centru Triniti vaše zobe pobelimo z gelom, ki ne škoduje zobem in ne draži dlesni. Ta postopek je varen in neboleč in rezultati so dolgo vidni!

Več o ponudbi

ESTETIKA TRINITI d.o.o.
Kotnikova ulica 5
1000 Ljubljana

T: 041 231 155 
E: trinitiljubljana@gmail.com
W: http://alexawwa.wix.com/ljubljana-triniti 

O postopku:

Laserska svetloba in beljenje z gel metodo, v nasprotju z drugimi metodami, pobeli zobe takoj brez nobenih posledic, ne povzroči nobene škode na zobni sklenini in zagotavlja najboljše možne rezultate, ki trajajo. Ta metoda se izvaja istočasno na spodnjih in zgornjih zobeh iz obeh strani. Laser deluje v povezavi s posebej patentiranim geoml in pobeli tudi temnejše madeže od 2-8 odtenkov. Tretma traja 1 uro. Uporabljamo specialen patentiran gel, ki ne škoduje vašim zobem in ne draži dlesni. Najsodobnejša Brite Smile luč, ki daje hladno, modro, usmerjeno svetlobo pobeli vaše zobe popolnoma varno in brez škodljivih UV žarkov. Svetloba pospeši proces beljenje, tako, da se v samo 1 uri doseže vrhunske rezultate.