KUPI
cena:  80,00
vrednost:
160,00 €
popust:
50 %
prihranek:
80,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Oseba lahko kupi več kuponov, lahko jih združi ali pa tudi podari
  • Ponudba vključuje 3 dni (2 noči) s samopostrežnim zajtrkom v standard sobi in koriščenjem savne v Hotelu VILA LILI v ROVINJU za dve osebi.
  • Otroci do 5,99. leta brez doplačila, od 6-12 let 7,00 EUR na dan, 13-18 leta 11,00 EUR na dan, odrasla oseba na pomožnem ležišču 15,00 EUR na dan.
  • Domače živali dovoljene z obvezno predhodno najavo in doplačilom 7 €/dan
  • Turistična taksa ni v ceni kupona in se doplača na licu mesta 1 € oseba/dan
  • Možno doplačilo za superior sobo 10,00 EUR dnevno direktno pri ponudniku
  • Na voljo brezplačno javno parkirišče, če pa želite zaprto parkirišče je doplačilo 5 €/dan
  • Informacije in rezervacije: vila-lili@pu.t-com.hr ali po telefonu: +385 52 840 940
  • pred nakupom lahko preverite želeni termin in takoj po nakupu
  • OBVEZNO potrdite termin z imenom, priimkom in kodo kupona na vila-lili@pu.t-com.hr
  • kupon se upošteva kot unovčen, če je uporabnik rezerviral termin, vendar ni prišel na dogovorjeni datum ali ni preklical termina 3 dni pred prihodom
  • kupon je unovčljiv od 1.3.2016 – 28.4.2016
  • v terminu od 25 - 28.03.2016 (velikonočni prazniki) doplačilo 16,00 EUR na dan (plačate direktno pri ponudniku)

Plačajte 80 € za prvi spomladanski oddih ob morju v vrednosti 160 €

Pri nas še hladno in obotavljajoče, na morju pa se že vidi prihajajoča pomlad, ki že nežno barva naravo s pisanimi barvami mavrice in jo počasi posipava z žlahtnimi sončnimi žarki, tako, da ni daleč dan, ko bo zažarela v vsej svoji lepoti. Kar ne bomo se mogli nagledati vsega tega življenja, ki se prebuja iz zimskega spanja. In če je kdaj pravi čas za nabiranje energije, dobrega počutja, sproščenosti in dobre volje, potem je to spomladi!  Zato vas vabimo na tridnevni oddih: v Hotel Vila Lili v Rovinju.

V centru Rovinja, le par minut od morja se nahaja idilični hotel, kjer vladajo dobra volja, sproščenost, domačnost in ustrežljivost. Ob prihodu, vas bodo pozdravile naše palme zavite v cvetove jasmina in kaktusi bodo zacveteli za en dan. Prekrasne sobe dopolnjujejo z občutkom dodane malenkosti, ki razveselijo še tako otožnega gosta. Vsaka soba je drugačna, in v vsaki občutite šarm gostitelja. Postelje, kot da so ustvarjene za dobro spanje, vzglavniki so antialergijski. Ko zjutraj odprete okno vaše sobe, vas bo sonce pobožalo po obrazu, vonj morja, sivke in rožmarinapa vam bo zaželel DOBRO JUTRO. Prijazno osebje pa se na vsakem našem koraku trudi, da bi nam ustreglo in da bi se počutili kakor v nebesih.  Po sproščujočem spancu nas bo prebudil slasten vonj po dobri kavi, čajih in drugih dobrotah, ki jih ponuja samopostrežni zajtrk v hotelu Vila Lili. Ne ponujamo samo "zajtrk" ampak pravi užitek vonjev in okusov, ki jih ponuja rdeča istrska zemlja, pa tudi morje. Fileti inčunov in sardin v najboljšem deviškem olivnem olju, kruh in sir z olivami, kaj šele marmelade in džemi narejeni v naši kuhinji. Bogato obloženi krožniki pisanih barv ponujajo kakovosten zajtrk za prijeten začetek novega dne.

Več o ponudbi

HOTEL VILA LILI
Andrije Mohorovičiča 16
52210 Rovinj, Hrvatska

+385 52 840 940
vila-lili@pu.t-com.hr

Na čudoviti obali Istre tik pod Limskim kanalom se nahaja romantično mestece Rovinj, ki je pravi kraj za vse, ki si želite občutiti duh starih, romantičnih časov. Svoje romantično življenje je mesto začelo na malem prostoru, ki je pogojeval gradnjo malih hiš, ozkih uličic in malih trgov, ki se jih še danes ni dotaknil moderni urbanizem. Lepo staro mestno jedro  z zaščitenimi zelenimi površinami urejenimi v prelep park s 67 km dolgo obalo, 16 otoki in otočki naredi to mesto nadvse romantično. Lepote narave, šumenje valov, vrtenje kamenčkov na obali, dišeči borovci, nežno žvrgolenje razigranih ptic je zagotovo pravi kraj za popolno sprostitev in nabiranje nove energije. Mesto nam omogoča mnogo aktivnosti – sprehode po prelepi naravi, športne aktivnosti: jadranje, potapljanje, kolesarjenje, kakor tudi odkrivanje skrivnostnih lepot kulturnih starin, arheoloških najdišč, kulinaričnih specialitet …… in seveda pestro nočno življenje.Privoščite si oddih v dvoje, poln sproščenosti, miru, enkratnih doživetij in prijaznih ljudi. Napolnite se s svežo energijo, odpravite skrbi in se sproščeni, umirjeni in odločni odpravite novim dogodivščinam naproti. Idilični hotel Vila Lili vas pričakuje!