KUPI
cena:  28,90
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • En kupon velja za eno osebo.  
  • Ponudba vsebuje: 1-dnevni smučarski izlet v Innerkrems, v Avstrijo: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (iz Ljubljane ali Kranja) + 1x smučarska karta + cestne pristojbine, parkirnine in DDV + slovensko spremljanje + osnovno nezgodno zavarovanje in organizacija.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: info@goholidays.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e- mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. 
  • V rezervacijskem emailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Odhod iz Ljubljane ali Kranja 27.2.. Vstopna mesta: Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 5.45, Kranj - parkirišče Mercator centra Primskovo ob 6.30.
  • Informacije na 030 680 234.
  • Odpoved rezervacije vsaj 7 delovnih dni pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za povračilo plačila izleta.
  • Spremljevalec bo na avtobusu pobral kavcijo za smučarsko vozovnico (5 €/karto), ki vam jo na smučišču ob zaključku smučanja vrnejo.
  • Prijavnina 10 €/osebo se plača neposredno ponudniku (GoHolidays.si) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti. Otroci do 14 let (letnica rojstva 2001-2007) ne plačajo prijavnine, otroci 14-18 let (letnica rojstva 1997-2000) 5 € prijavnine. 
  • Odhod iz posameznega odhodnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih.
  • Kuponi so le za zgoraj navedene termine.

Smučarski užitki na avstrijskem Koroškem po SUPER ceni! V zgodnjih jutranjih urah se boste iz različnih krajev v Sloveniji zapeljali proti smučišču Innerkrems. Smučišče, ki leži na 1.500 m nadmorske višine v dolini Lieser - Maltatal na avstrijskem Koroškem, je primerno tako za začetnike kot za izkušene smučarje. Lahke do srednje težke proge pa so idealne predvsem za družine, območje je s 45 kilometri prog na 75 hektarjih primerno tudi za turno smuko.

Poskrbljeno je tudi za tiste, ki ne smučajo, saj lahko aktivno in zabavno preživijo dan – ob napitkih in kulinaričnih dobrotah v kateri od bližnjih restavracij, na vodenem pohodu s snežnimi čevlji, na spustu po otroški bob stezi ali ob ogledu treningov profesionalnih smučarjev. Letos vas pozdravljajo tri novo odprte naprave!

Več o ponudbi

Go Holidays
Gabrijela Starešina s.p.
Kobilje 219
9227 Kobilje 

T: 030 680 588
E: info@goholidays.si
W: www.goholidays.si 

.