KUPI
cena:  27,90
vrednost:
57,00 €
popust:
50 %
prihranek:
29,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • En kupon velja za eno osebo.  
  • Ponudba vsebuje: 1-dnevni izlet v romantično Verono z agencijo goHolidays: prevoz sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz Celja) + vse cestnine in parkirnine + vstopna taksa v Verono + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + turistično spremljanje, organizacija izleta in DDV.
  • Za odhod iz LJ kliknite tukaj.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e- mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. 
  • V rezervacijskem emailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda. Vstopno mesto: Celje - parkirišče pred dvorano Zlatorog ob 3.00. Minimalno število potnikov iz posameznega mesta je 25, minimalno število prijavljenih za izvedbo izleta pa 40.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Odpoved rezervacije vsaj 7 delovnih dni pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za povračilo plačila izleta.
  • Prijavnina 10 €/osebo se plača neposredno ponudniku (GoHolidays.si) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti. Otroci do 12. leta imajo 5 € popusta pri plačilu prijavnine.
  • Kuponi so le za zgoraj navedene termine.

Obiščite prelepo Verono - mesto Romea in Julije za valentinovo, dan žena in materinski dan! Odhod iz Slovenije bo v jutranjih urah. Vožnja mimo Benetk do Verone. Z nekaj vmesnimi postanki bomo prispeli v eno izmed najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu, kakor se za praznik zaljubljencev spodobi.

Slikovito mesto leži ob reki Adiži. Najprej si bomo ogledali glavne znamenitosti: trg Bra z Areno - enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, trg Erbe s tradicionalno tržnico, trg Seniorjev... sprehod do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med svetovno najbolj znanima zaljubljencema. Po ogledu nekaj prostega časa za samostojno kosilo in/ali nakupe. V poznem popoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji. Predviden prihod v Ljubljano okrog polnoči.

Več o ponudbi

Go Holidays
Gabrijela Starešina Fras s.p.
Kobilje 223
9227 Kobilje 

T: 030 680 588
E: info@goholidays.si
W: www.goholidays.si 

.