KUPI
cena:  99,90
vrednost:
1.000,00 €
popust:
90 %
prihranek:
900,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-90%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Ena oseba lahko kupi, unovči ali podari več kuponov.
  • Kupone lahko koristite na 2 lokacijah: Dolenjska cesta 24, Ljubljana IN Smledniška cesta 94, Kranj.
  • Ponudba zajema BON v vrednosti 1000€ za odstranjevanje dlačic z lasersko SHR metodo v salonu Phyt's. 
  • Obvezna predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 030 248 339 (LJ), 040 705 346 (KR)  ali salon@phyts.si.
  • Odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen.
  • Kupon oz. serijsko številko morate OBVEZNO predati ponudniku.
  • Veljavnost kupona je do 30. 4. 2016.

Če si želite gladke kože brez nadležnih dlačic, potem je ta ponudba prava za vas! Lasersko odstranjevanje poraščenosti z SHR/IPL metodo ima veliko prednosti v primerjavi z britjem, voskanjem in drugimi načini depilacije. Dlake odstranjuje trajno, pri tem pa ne draži kože in ne povzroča vraščanja dlak. Takšno odstranjevanje dlak je primerno tako za moške kot tudi za ženske. Z metodo SHR lahko delujemo na področja poraščenosti po vsem telesu, tudi po obrazu. Laserska metoda je neinvazivna in neboleča, saj tehnološko napredne naprave sproti hladijo kožo, da ne pride do opeklin.

Ponudba vključuje odstranjevanje dlačic v vrednosti 1000 EUR, ki jih lahko porabite za področja po želji. Odstranjevanje dlak je relativno dolg postopek, ki v povprečju terja 6-10 obiskov, kar pa je odvisno od več dejavnikov (predel telesa, samih dlak, metabolizma itd.). Stranka po končanem tretmaju ne potrebuje posebne nege ali dodatnega počitka, takoj se lahko vrne na delo in k vsakdanjim opravilom.

Več o ponudbi

Kozmetični salon Phyt's
Salon v LJ
Dolenjska cesta 24
1000 Ljubljana 

Salon v Kranju 
Smledniška cesta 94
4000 Kranj 

T: 030 248 339 (LJ), 040 705 346 (KR) 
E: salon@phyts.si
W: www.salon.phyts.si

Podjetje

O laserski metodi odstranjevanja:

Naprava SHR ali laser, deluje na principu selektivne fototermolize. Z drugimi besedami to pomeni, da se svetloba določenega barvnega spektra selektivno absorbira v želeni tarči, kot je na primer melanin. Tarča absorbira svetlobo, ta pa se pretvori v toplotno energijo. S tem se na zelo omejenem področju zviša temperatura, kar povzroči koagulacijo. S tem to "tarčo" uničimo, ne da bi pri tem poškodovali okoliško tkivo.

Brez bolečin – IPL/SHR je edina metoda odstranjevanja dlak brez bolečin, učinkovit sistem hlajenja pa preprečuje opekline na koži. Terapija z SHR laserjem je neinvazivna, uporabljajo jo lahko tako moški kot ženske, ne glede na njihovo starost.

Uporabo terapije odsvetujemo nosečnicam, ljudem z rakom, sladkorno boleznijo, kadar oseba jemlje zdravila, ki povečajo občutljivost na svetlobo, če je oseba nagnjena k brazgotinjenju, ali če ima na predelu, ki bi bil obravnavan, kožne bolezni ali odprte rane.

Klinično testirano – številne študije, opravljene v zadnjih letih, so dokazale učinkovitost in varno uporabo SHR tehnologije pri trajnem odstranjevanju dlak* *Dr. Martin Braun, Januar, 2011: Journal of Drugs in Dermatology: 18 month Follow Up Study Comparing SHR technology to Lightsheer

Opozorila:

  • 24ur po opravljenem tretmaju na tretirana mesta ne nanašajte kozmetičnih preparatov, ki vsebujejo kemične sestavine,
  • 3 tedne po opravljenem tretmaju se izogibajte trajnemu izpostavljanju sončnim žarkom (več kot 3 ure skupaj), 
  • zaželeno je, da kožo zaščitite z visokim sončnim faktorjem, ki vsebuje mineralni filter brez nano delcev, 
  • prvih nekaj dni po opravljenem IPL/SHR tretmaju je priporočeno izogibati se plavanju, vroči vodi in zadrževanju v savnah, 
  • priporoča se povečan vnos vitamina C.