KUPI
cena:  61,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom (TV, klima, hladilnik…) po programu, cestnina, takse, parkirnina, osnovno nezgodno zavarovanje; zunanji ogledi po programu v Münchnu; voden ogled tovarne BMW s prevodom v slovenščino; 1 vožnja s podzemno železnico v Münchnu, turistično vodenje – vodnik z licenco GZS, organizacija.  
  • Odhodna mesta:
    5.00 Ljubljana (P+R Dolgi most)
    5.30 Kranj (Mercator Hipermarket, Primskovo)
    6.00 Jesenice (AC počivališče Petrol, Hrušica).
  • Obvezno doplačilo: prijavnina 10€/osebo (otroci do 18 leta 5€).
  • Možna doplačila na poti: vzpon na olimpijski stolp 5,50 EUR/osebo, muzej BMW 10 EUR/osebo. 
  • Opombe:
    - število sedežev je omejeno;
    - sedežni red se bo oblikoval na podlagi vrstnega reda vplačil;
    - izlet bo zagotovljen, ko bo 40 prijavljenih potnikov, v nasprotnem primeru vam bomo vrnili vplačila;
    - za potovanje je potreben veljaven osebni dokument;
    - priporočamo, da se pred nakupom kupona pozanimate o prostih mestih na 040 77 55 73,
    - kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Obvezna je predhodna rezervacija na info@desetnica.si najmanj 8 dni pred odhodom (do 11.2.2016) oziroma do zapolnitve prostih mest. Pošljite, prosim: ime in priimek potnikov, kode kuponov, vstopno mesto ter kontaktno mobilno tel. št.). 
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na avtobusu. 
  • Odpoved rezervacije vsaj 8 dni pred dogovorjenim terminom, po tem roku so možne le zamenjave imen. 
  • Prijavnina 10 EUR/osebo (5 € za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (Turizem Desetnica) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti.
  • Splošni pogoji so sestavni del tega programa in so vam na voljo na www.desetnica.si.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda 19.2.2016.

München je bavarska prestolnica in dom več kot milijon tristo tisoč Nemcem, od katerih je precejšen del zaposlen v bavarskem avtomobilskem velikanu BMW. Mesto je v preteklosti gostilo olimpijske igre, vsako leto pa se konec septembra spremeni v zabavišče, ko se na oktoberfestu pivo toči v potokih. Po vožnji čez Avstrijo se bomo zgodaj dopoldne pripeljali do območja Olimpijskega parka v Münchnu, kjer se nahaja tudi kompleks BMW-ja. Najprej bomo stopili v salon oziroma BMW Welt. Okoli poldneva bomo z lokalnim vodnikom odšli v tovarno BMW in se sprehodili skozi faze nastajanja BMW-ja, od rezanja pločevine, »sestavljanja«, lakiranja, poroke ... do končnega testiranja.

Po ogledu tovarne bo dovolj časa še za obisk muzeja BMW-ja (doplačilo) ali vzpon na olimpijski stolp (doplačilo). Pozno popoldne se bomo s podzemno železnico odpeljali v središče, kjer se bomo najprej sprehodili mimo glavnih znamenitosti, nato pa si bomo vzeli čas še za degustacijo bavarskih dobrot. Ob 19.00 bomo sedli na avtobus in se odpeljali proti Sloveniji, kamor se bomo vrnili okoli 1.00 ponoči. 

Več o ponudbi

Turizem Desetnica
Slovenska cesta 56 a
1234 Mengeš
P.E. Zemljemerska 12, 1000

E: info@desetnica.si
T: 040 7755 73
W: www.desetnica.si

Zakaj z Desetnico? 

  • ker so programi Turizma Desetnica vsebinsko bogati in zaokroženi ter vključujejo tudi kraje in oglede, ki jih druge turistične agencije ne ponujajo; 
  • ker so programi Turizma Desetnice dramaturško tako pripravljeni, da omogočajo vrhunsko doživetje. Na potovanjih je tako poleg strokovnih ogledov vedno dovolj časa tudi za pokušanje lokalne kuhinje ali pa samo posedanje na trgu ob kavi in opazovanje domačinov; 
  • ker imamo večletne izkušnje s področja organizacije izletov in potovanj ter turističnega vodenja, programe pa sestavljamo sami na podlagi poznavanja dežele in dogodkov; 
  • ker je pred odhodom znana cena vseh storitev (prevoz z udobnimi avtobusi, ki jih upravljajo vozniki z razumevanjem turizma, nastanitev v bližini središča ali dobro povezavo z javnim prometom do središča, obroki, vstopnine, lokalno vodenje, ki omogoča stik z domačini …);