KUPI
cena:  54,00
vrednost:
120,00 €
popust:
55 %
prihranek:
66,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-55%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • En kupon velja za dve osebi.
  • Ponudba vključuje 2x nočitev za dve osebi v apartmajih Villa Mareta v Sukošanu + uporaba finske savne + brezplačno parkiranje.
  • Brezplačen dostop do WIFI.
  • turistična taksa je v ceni.
  • Dodatna ponudba: -20% za najem vodnih smuči, vožnje z banano, pedolinom in ostale storitve Power rent.
  • Nujna predhodna rezervacija termina na +385 (0) 95 832-7934 ali info@villa-mareta.com. Predlagamo, da pred nakupom kuponov preverite razpoložljivost kapacitet pri ponudniku.
  • Kupone lahko unovčite do 22.5.2016.

Privoščite si pobeg na morje in si odpočijte v lepo opremljenih apartmajih! Ponudba vključuje 2 nočitvi za dve osebi, uporabo finske savne, brezplačno parkirišče in internet v času bivanja. Gostom ponujajo tudi izposojo kajakov, vodnih smuči, vožnjo z napihljivo vodno tubo in izposojo čolna po znižanih cenah. 

Sodobno opremljena Vila Mareta s šestimi svetlimi, prostornimi apartmaji stoji v mirnem predelu turističnega Sukošana, obdana z razkošnim sredozemskim zelenjem, a le 150 m od morja in urejenih plaž. Bližina morja, prijetna sredozemska klima in zelenje, ki diši po Dalmaciji, sestavljajo popolno idilo za vaš dopust skozi vse leto. Gostom je na voljo 6 klimatiziranih apartmajev z brezplačnim zasebnim parkiriščem in brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta (WiFi). Velika finska savna za sproščanje v objektu je gostom na razpolago vse leto.

Več o ponudbi

Apartmaji Villa Mareta
Put Gašparovića 9
Sukošan 23206, Hrvaška 

T: +385 (0) 95 832-7934
E: info@villa-mareta.com
W: www.villa-mareta.com

Od zadrskega letališča Zemunik je vila oddaljena le 10 km. Sukošan je turistčno-navtično mesto s 3.000 prebivalci, ki leži v Zlatem zalivu (Portus Aureus), med dvema starima dalmatinskima mestoma: Zadrom (10 km zahodno) in Biogradom (15 km južno), na sredini hrvaške jadranske obale. V razprostranjenem in mirnem mestu boste našli dolge obale, številne intimne uvale ter čisto in bistro morje, posejano z otoki, ki se raztezajo v nacionalni park Kornati. V Sukošanu je tudi največji navtični center na Jadranu, Marina Dalmacija (D-Marin), v mestu pa so tudi številne restavracije in drugi gostinski lokali, ki nudijo domače specialitete in vrhunska vina.