KUPI
cena:  329,00 €
plačilo takoj:  58,35 €
plačilo pri ponudniku:  270,65 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Kupon velja za eno osebo.
  • V ceno kupona je vključeno: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine v višini 125€, prevoz letališče - hotel - letališče, 3x nočitev z samopostrežnim zajtrkom v hotelu lokalne turistične kategorije 4* v središču mesta, ogled Istanbula brez vstopnin, stroški slovenskega spremljevalca in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.
  • Doplačila ob prijavi: prijavnina 15€, turistična pristojbina 2€/noč, enoposteljna soba 49€
  • Odhod: 15.10.2016
  • Polet na direktnih letih Ljubljana Istanbul Ljubljana. 
  • Prijave do zasedbe prostih mest.
  • Možna doplačila ob prijavi : vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55€, harem v Top kapi palači 8€, križarjenje po Bosporju  25€, obisk nočnega lokala z večerjo, omejeno količino pijače, folklornim programom, trebušnimi plesalkami in prevozom 55€, ena vožnja z tramvajem pribl.1,40€, doplačilo za manjše število potnikov (manj kot 35) 50€, odpovedni rizik 5%.
  • Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, ki mora biti veljaven še vsaj 6 mesecev od začetka potovanja Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na www.jazon-6.si.
  • Obvezno predhodno preverite prosta mesta pri ponudniku. Ponudniku ob rezervaciji posredujete šifro kupona, imena in priimkek udeležencev, želeni termin, naslov in kontaktno gsm številko na info@jazon-6.si.
  • Kupon se šteje za vnovčen, ko v agenciji izvršite rezervacijo. Po potrjeni rezervaciji in nakupu ni mogoča vrnitev vplačanih zneskov, sprememba datuma potovanja ali odpoved potovanja. Za slučaj odpovedi zaradi bolezni priporočamo plačilo odpovednega rizika. Veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja, ki so sestavni del tega potovanja in so na voljo na www.jazon-6.si.
  • doplačilo za manjše število potnikov (manj kot 35) 50€, odpovedni rizik 5%.
  • Kupon lahko unovčite do zapolnitve prostih mest.

POLET NA DIREKTNIH LETALSKIH LINIJAH LJUBLJANA - ISTANBUL - LJUBLJANA
Doživite mesto na dveh celinah, spoznajte znamenitosti iz bizantinskega in otomanskega obdobja, popeljite se po bosporski ožini mimo palač in dvorcev, ki krasijo njegove obale, sprehodite se po slikovitih ulicah in uživajte v večernem programu iz tisoč in ene noči!

Ponudba vključuje 4-dnevno potovanje v Istanbul z letalskim prevozom, nočitvami ter zajtrkom v hotelu**** in ogledi mesta. V nekaj dneh boste obiskali slikovite ulice in mošeje, se odpravili na bazar z več kot 4000 trgovinicami, si ogledali sultanovo palačo in križarili po Bosporju. Podrobnejši program potovanja si lahko ogledate spodaj. Kupon velja za odhod 15.10.2016 !

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31+386 597 109 31, 040 583 665
E: info@jazon-6.si
W: www.jazon-6.si

Namestitev:

Nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 4* na odlični lokaciji v središču mesta - hotel se nahaja v strogem središču mesta - Sultanahmet-Laleli -200 m do postaje tramvaja, blizu največjih znamenitosti mesta (Hagia Sofija, Top kapi palača, modra mošeja, Hipodrom, podzemna cisterna, največja pokrita tržnica na svetu – Grand bazar).

Program:

1. dan: LJUBLJANA–ISTANBUL IN TRG TAXIM
Polet letala v Istanbul in po opravljenih mejnih formalnostih avtobusni prevoz mesto. Nastanitev v hotelu in večerni odhod z vodnikom na Taxim in sprehod po ulici neodvisnosti do stolpa Galata in na most Galata od kjer boste lahko občudovali osvetljene minarete Hagie Sofije in Modre mošeje. Nočitev.
2. dan: OD BIZANCA DO ISTANBULA IN ZOGDBE O SULEJMANU VELILČASTNEM
Po zajtrku ogled glavnih mestnih znamenitosti: Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palače Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti, nekdanjega Hipodroma in veličastne podzemne cisterne Yerebatan Saray. Nočitev.
3. dan: ISTANBUL (KRIŽARJENJE PO BOSPORJU) IN GRAND BAZAR
Zajtrk in odhod na egipčansko tržnico začimb. Predlagamo križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo, mimo trdnjave Rumeli Hisar in mimo palač Dolmabahče in Beylebeyi, pod bosporskima mostovoma. Spet bodo oživele bosporske legende in izvedeli boste zakaj se ožina imenuje »prehod krav«! Po križarjenju pa se bomo sprehodili po zanimivih trgovskih ulicah na znamenito pokrito tržnico (Kapali čaršija) kjer se boste lahko poskusili pri orientalskem barantanju. Nočitev. Zvečer predlagamo obisk lokala s folklornim programom, trebušnimi plesalkami in odlično večerjo.
4. dan: ISTANBUL–LJUBLJANA Zajtrk, prevoz na letališče in polet v Ljubljano.