KUPI
cena:  349,00 €
plačilo takoj:  52,35 €
plačilo pri ponudniku:  296,65 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Kupon velja za eno osebo.
  • Ponudba vključuje avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, 7 polnih penzionov v hotelu 3* - vsi  obroki samopostrežni, osnovno nezgodno zavarovanje, stroške spremstva in organizacije potovanja, DDV.
  • Cena velja za 45 potnikov.
  • Doplačila:  prijavnina 15€, manjše število potnikov (35 potnikov) 40€, turistična taxa 1€/noč
  • Doplačila po želji ob prijavienoposteljna soba 85€, zdravstveno zavarovanje z asistenco 18€
  • Doplačila na licu mesta: najmanj 25 udeležencev: Barcelona 25€, Marineland 31€, Flamenko 20€, viteške igre 40€, Montserrat in šampanjske kleti 35€, Gerona in Figueres 38€, vstopnina v Camp Nou 23€, vstopnina v akvarij v Barceloni 20€, izlet z ladjico v Tosso del Mar 20€.
  • Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na www.jazon-6.si.
  • Obvezno predhodno preverite prosta mesta pri ponudniku. Ponudniku ob rezervaciji posredujete šifro kupona, imena in priimkek udeležencev, naslov in kontaktno gsm številko na info@jazon-6.si.
  • Kupon se šteje za vnovčen, ko pri ponudniku izvršite rezervacijo. Priporočamo čimprejšno prijavo, saj vam nakup kupona ne zagotavlja mesta na izletu brez predhodne in pravočasne rezervacije.
  • Kupon lahko unovčite le na izletu 17.06.2016
  • Po plačilu kupona je možnost plačila na obroke do odhoda na potovanje po dogovoru s ponudnikom.

ŠPANSKE POČITNICE 

ODHODI:  17.06.

CENA POTOVANJA:     349€     

CENA VKLJUČUJE:
avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, 7 polnih penzionov v hotelu 3* - vsi  obroki samopostrežni, osnovno nezgodno zavarovanje, stroške spremstva in organizacije potovanja, DDV. 
CENA ZA OTROKE v sobi s starši:  
1. OTROK DO 12 LET   259€
2. OTROK DO 12 LET   299€


HOTEL CHECKIN 3*, PINEDA DE MAR
Prijeten hotel z 150 sobami, vse sobe so klimatizirane z enostavnim pohištvom, kopalnico in satelitski TV. V veliki restavraciji nudijo zajtrk, kosilo, večerjo. Vsi obroki so samopostrežni. V hotelu je internetni kotiček in WI FI, miza za biljard, otroški kotiček in družabni prostori, kje se vsak večer odvija animacija. V hotelu lahko najamete kolesa in kajake. Plaža je oddaljena 7 min hoje.

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31+386 597 109 31 , 040 583 665
E: info@jazon-6.si
W: www.jazon-6.si

1. DAN: LJUBLJANA – ITALIJA – FRANCIJA
Zbirališče udeležencev potovanja v poznih popoldanskih urah v Ljubljani. Avtobusno potovanje s krajšimi postanki preko Padske nižine in Ligurskih Apeninov proti Franciji. 
2. DAN:  PROVANSA  – COSTA BRAVA 
Vožnja preko južne Francije v Španijo. Prihod v Pinedo de Mar. Nastanitev v hotelu, kosilo in spoznavanje letovišča. Večerja in nočitev.
3. – 8. DAN: POČITNICE NA COSTI BRAVI 
Polni penzioni v hotelu. Prosto za uživanje na peščenih plažah. Predlagamo udeležbo na poldnevnih in celodnevnih izletih: Barcelona, Montserrat in šampanjske kleti, ogled viteških iger in flamenka, izlet v Marineland, vožnja z ladjico ob obali Coste brave, izlet v Gerono in Figueres. Nočitve.
9. DAN: COSTA BRAVA – FRANCIJA
Po zajtrku začetek potovanja preko francoskih pokrajin Languedoc in Provansa na Azurno obalo. Po prihodu v Nico – »kraljico Azurne obale«. Vožnja po znameniti angleški aveniji, mimo najstarejšega hotela Negresco do središča mesta. Nekaj prostega časa pred odhodom v Italijo.
10. DAN: FRANCIJA – ITALIJA – LJUBLJANA Nočna vožnja skozi Italijo. Prihod v Ljubljanoi v jutranjih urah.