KUPI
cena:  219,00 €
plačilo takoj:  30,66 €
plačilo pri ponudniku:  188,34 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, strošek 2 voznikov, cestnine in cestne pristojbine, parkirnine, 2 nočitvi z zajtrkom v hotelu 2*/3*, nastanitev v dvoposteljnih sobah stroške vodenja in organizacije potovanja DDV. 
  • DOPLAČILO za manjšo skupino (35 potnikov) 40€ na osebo
  • OTROK do dopolnjenih 10 let v sobi z 2 odraslima: 169€
  • OBVEZNA DOPLAČILA: prijavnina 15€/osebo turistična taxa 2,5€/osebo/noč 
  • DOPLAČILA, PO ŽELJI OB PRIJAVI: enoposteljna soba 70€ vstopnina za Eifflov stolp do vrha 18€ vožnja z ladjo po Seni 14€ izlet v Versailles z vstopnino, min 15 potnikov 30€ vstopnina v muzej Louvre 15€ (otroci do 25. leta brezplačno) vstopnina v muzej d'Orsay 12€ (otroci do 25. leta brezplačno) 10 voženj z podzemno železnico - karnet 15€ Obisk Crazy horse ali Moulin Rouge 140€ Eurodisney: odrasli 69€, otroci 3–11 let 63€ Hitra železnica v Disneyland 7,60€ Za odhod iz Celja in Maribora 15€. 
  • Odhod bo izveden ob prijavi najmanj 25 potnikov iz Celja in Mariobora. 
  • OPOMBA: V Franciji so triposteljne sobe večinoma dvoposteljne z dodatnim ležiščem, ki je primerno za otroka do 12. Let. Triposteljne sobe so na vprašanje. 
  • Mesta na avtobusu so omejena, zato je obvezna predhodna rezervacija preko emaila: info@jazon-6.si ali na telefon: 05 97 109 3105 97 109 31.Ponudniku sporočite ime in priimek potnika, naslov, kontaktno številko. Zaradi zagotovitve mesta na avtobusu priporočamo, da rezervacijo opravite takoj, ko prejmete šifro kupona. Kupon se smatra za unovčen takoj, ko kupec kupona izvrši rezervacijo termina pri ponudniku. Nakup kupona brez posredovane rezervacije organizatorju ne zagotavlja mesta na avtobusu.
  • SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE, ki so sestavni del programa in pogodbe/voucherja, so Vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.jazon-6.si.
  • Unovčljivost kupona na dan odhoda.
  • Po nakupu kupona lahko plačate po obrokih v dogovoru s ponudnikom

Pariz je mesto neubranljivega francoskega šarma. V njem so živeli in ustvarjali številni umetniki - slikarji, kiparji, arhitekti – in mu zapustili nekaj najlepših stvaritev v svetovni umet¬nosti. Mesto ponuja številne užitke, od ogledov zgodovinskih spomenikov do potepanj po bulevarjih. In ne smemo pozabiti na čudovite dvorce in gastronomske užitke slovite francoske kuhinje.
Po nakupu kupona lahko plačate po obrokih v dogovoru s ponudnikom

Odhodi: 14. Julij, 11. In 24. Avgust 2016 

Ponudba vključuje: avtobusni prevoz, strošek 2 voznikov, cestnine in cestne pristojbine, parkirnine, 2 nočitvi z zajtrkom v hotelu 2*/3*, nastanitev v dvoposteljnih sobah stroške vodenja in organizacije potovanja DDV. 

1.dan: (MARIBOR, CELJE) LJUBLJANA–NEMČIJA
Odhod iz Ljubljane ob 18. uri zvečer. Vožnja skozi karavanški predor in z vmesnimi postanki po avtocestah Avstrije in Nemčije, mimo Münchna in Stuttgarta, proti Franciji. Nočna vožnja.

2.dan: PARIZ
Dopoldanski prihod v francosko prestolnico in krajši avtobusni ogled: otok na Seni – Ile de la Cité s katedralo Notre–Dame, Latinska četrt, Saint Germain, ulica Rivoli, Louvre, Elizejske poljane, Napoleonova grobnica – Dôme des Invalides, pariški trgi: Concorde, Vendôme, Etoile,… Nastanitev v hotelu in popoldanski ogledi peš in z metrojem. Vožnja z metrojem do trga Trocadéro, od koder je najlepši pogled na pariški simbol– Eifflov stolp. Sprehod do Eifflovega stolpa in čas za vzpon na stolp. Ob sončnem zahodu in zvokih francoskih šansonov predlagamo vožnjo z ladjico po Seni. Nočitev.

3. dan: PARIZ IN DVOREC VERSAILLES
Zajtrk. Dopoldne se boste v spremstvu vodnika sprehodili na otok na Seni-Ile de la Cite in si ogledali stolnico Notre Dame, Sainte Chapelle, cvetlični trg, Consiergerie in Hotel de Ville in v času kosila obiskali Montmartre–grič umetnikov z baziliko Sacre Couer. Popoldne pa si boste lahko ogledali še katerega od številnih muzejev ali galerij. Priporočamo ogled muzeja Impresionistov- D’Orsay ali obisk muzeja Louvre, kjer se nahaja tudi znamenita slika Leonarda da Vincija - Mona Lisa. Priporočamo izlet v Versailles in ogled znamenitega dvorca Ludvika XIV – “Sončnega kralja”, ki spada med najlepše spomenike svetovne kulturne dediščine. Zgrajen je bil v 17. in 18. stol., ogled pa zajema obisk kraljevih apartmajev, dvorane ogledal in dvorne kapele. Za zaključek večera si lahko za doplačilo ogledate tudi odlično predstavo v enem od mnogih pariških kabaretov. Nočitev.

4.dan: PARIZ, DISNEYLAND–NEMČIJA
Zajtrk in odhod avtobusa v zabaviščni park Eurodisney, ki vedno znova navdušuje tako mlade kot tudi nekoliko starejše obiskovalce. Tisti, ki boste raje ostali v Parizu, pa se boste preprosto sprehajali ob Seni in si morda privoščili tradicionalni francoski rogljič in kavo v pravem pariškem »cafeju« ali pa boste obiskali še katero od mestnih znamenitosti. Zvečer se boste zbrali in se skupaj z vodnikom s hitro železnico (doplačilo) pridružili skupini, ki bo obiskala Eurodisney. Predvidoma ob 20.00 uri odhod iz Pariza in začetek potovanja proti domu. Nočna vožnja.

5. dan: LJUBLJANA (CELJE, MARIBOR) Prihod v Ljubljano v opoldanskih urah.

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31+386 597 109 31 , 040 583 665
E: info@jazon-6.si 
W: www.jazon-6.si

1.dan: (MARIBOR, CELJE) LJUBLJANA–NEMČIJA Odhod iz Ljubljane ob 18. uri zvečer. Vožnja skozi karavanški predor in z vmesnimi postanki po avtocestah Avstrije in Nemčije, mimo Münchna in Stuttgarta, proti Franciji. Nočna vožnja.

2.dan: PARIZ Dopoldanski prihod v francosko prestolnico in krajši avtobusni ogled: otok na Seni – Ile de la Cité s katedralo Notre–Dame, Latinska četrt, Saint Germain, ulica Rivoli, Louvre, Elizejske poljane, Napoleonova grobnica – Dôme des Invalides, pariški trgi: Concorde, Vendôme, Etoile,… Nastanitev v hotelu in popoldanski ogledi peš in z metrojem. Vožnja z metrojem do trga Trocadéro, od koder je najlepši pogled na pariški simbol– Eifflov stolp. Sprehod do Eifflovega stolpa in čas za vzpon na stolp. Ob sončnem zahodu in zvokih francoskih šansonov predlagamo vožnjo z ladjico po Seni. Nočitev.

3. dan: PARIZ IN DVOREC VERSAILLES Zajtrk. Dopoldne se boste v spremstvu vodnika sprehodili na otok na Seni-Ile de la Cite in si ogledali stolnico Notre Dame, Sainte Chapelle, cvetlični trg, Consiergerie in Hotel de Ville in v času kosila obiskali Montmartre–grič umetnikov z baziliko Sacre Couer. Popoldne pa si boste lahko ogledali še katerega od številnih muzejev ali galerij. Priporočamo ogled muzeja Impresionistov- D’Orsay ali obisk muzeja Louvre, kjer se nahaja tudi znamenita slika Leonarda da Vincija - Mona Lisa. Priporočamo izlet v Versailles in ogled znamenitega dvorca Ludvika XIV – “Sončnega kralja”, ki spada med najlepše spomenike svetovne kulturne dediščine. Zgrajen je bil v 17. in 18. stol., ogled pa zajema obisk kraljevih apartmajev, dvorane ogledal in dvorne kapele. Za zaključek večera si lahko za doplačilo ogledate tudi odlično predstavo v enem od mnogih pariških kabaretov. Nočitev.

4.dan: PARIZ, DISNEYLAND–NEMČIJA Zajtrk in odhod avtobusa v zabaviščni park Eurodisney, ki vedno znova navdušuje tako mlade kot tudi nekoliko starejše obiskovalce. Tisti, ki boste raje ostali v Parizu, pa se boste preprosto sprehajali ob Seni in si morda privoščili tradicionalni francoski rogljič in kavo v pravem pariškem »cafeju« ali pa boste obiskali še katero od mestnih znamenitosti. Zvečer se boste zbrali in se skupaj z vodnikom s hitro železnico (doplačilo) pridružili skupini, ki bo obiskala Eurodisney. Predvidoma ob 20.00 uri odhod iz Pariza in začetek potovanja proti domu. Nočna vožnja. 5. dan: LJUBLJANA (CELJE, MARIBOR) Prihod v Ljubljano v opoldanskih urah.