KUPI
cena:  132,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Vsak dodatni dan 66,00 EUR
  • Pred nakupom kupona obvezno preverite zasedenost želenega termina 
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje;  3 dnevni - 2 noči najem apartmaja Tip C za maksimalno 7 oseb v terminu do 11.06.2016
  • Obvezna doplačila na licu mesta : turistična taksa 1,00 EUR po osebi na dan, enkratno plačilo registracije v višini 1,00 EUR na osebo in končno čiščenje v znesku 5,00 EUR
  • Kuponi so veljavni v terminu do 11.06.2016 oziroma do razprodaje prostih mest.
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del prodaje in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Si želite pobegniti vsakdanjim skrbem ? Si želite miru in sprostitve ?  Imamo rešitev. Pobegnite iz monotonega vsakdanjika v prelepo Istro (Premanturo) in preživite dopust ali krajši oddih v luksuznih apartmajih.

Premantura je majhna vasica na skrajnem koncu Istre in je idealno izhodišče za raziskovanje znanega polotoka Kamenjak. Idealno izhodišče je tudi za ljubitelje kolesarstva ter pohodništva. Imamo več tipov apartmajev in vsi so res luksuzno opremljeni. Lahko si izposodite tudi kolesa.

TIP C
Največji apartma, velik 90 m2, sestavljen iz dveh delov: dveh kopalnic, dveh hodnikov, kombiniranih kuhinj, dnevnih sob ter dveh balkonov. V obeh spalnicah je velika zakonska postelja 160 * 200 cm, omara in dve nočni mizici. Obe kopalnici imata tuš, bide, WC, umivalnik.  Dnevna soba ima raztegljiv kavč za dve osebi, dimenzije 140/160 * 190 / 200cm in raztegljivi kavč za eno osebo ter TV s satelitskimi programi . Na balkonu je tudi miza s stoli. Kuhinja je v celoti opremljena z vsemi pripomočki. Apartma lahko sprejme max. 7 oseb. Apartmaji imajo tudi veliko nadzorovano parkirišče. Na voljo je tudi restavracija Villa Magnolia, kjer naši gostje lahko dobijo obroke po ugodnješi ceni.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Derčeva 35
1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si