KUPI
cena:  179,00 €
plačilo takoj:  26,85 €
plačilo pri ponudniku:  152,15 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in cestne pristojbine, dvodnevno vstopnico v zabaviščni park Mirabilandija, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu 3*, slovenskega spremljevalca, osnovno nezgodno zavarovanje, stroške organizacije, DDV. Cena velja pri udeležbi min 45 potnikov.
  • ODHODi:
    10. Julij;: MARIBOR, CELJE, LJUBLJANA, POSTOJNA, SEŽANA
    3. Julij : BREŽICE, NOVO MESTO, LJUBLJANA, NOVA GORICA.  Odhod iz Maribora, Celja, Brežic in Novega mesta bo IZVEDEN V PRIMERU NAJMANJ 25 PRIJAV
  • DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 59€, za odhod iz Maribora in Celja 15€ ob prijavi najmanj 25 potnikov. OBVEZNO DOPLAČILO ob prijavi: prijavnina 10€, turistična pristojbina 2€/noč, doplačilo za manjšo skupino (35 potnikov) 20€. DOPLAČILA na licu mesta: San Marino 30€ (vstopnine niso vključene), Oltremare park 40€. Cene izletov so izračunane pri udeležbi 25 potnikov.
  • POPUSTI otroci 2 – 10 let v sobi z 2 odraslima: 159€ otroci do 10 let plačajo polovično prijavnino 5€
  • Obvezna je predhodna rezervacija preko emaila: info@jazon-6.si ali na telefon: 05 97 109 31. Ponudniku sporočite ime in priimek potnika, naslov, kontaktno številko. Zaradi zagotovitve mesta na avtobusu priporočamo, da rezervacijo opravite takoj, ko prejmete šifro kupona. Kupon se smatra za unovčen takoj, ko kupec kupona izvrši rezervacijo termina pri ponudniku. Nakup kupona brez posredovane rezervacije organizatorju ne zagotavlja mesta na avtobusu. Po nakupu vračilo vplačanih kuponov ni možno razen z plačilom odpovednega rizika za slučaj odpovedi zaradi bolezni. Riziko znaša 5% celotnega zneska.
  • SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE, ki so sestavni del programa in pogodbe/voucherja, so Vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.jazon-6.si
  • Unovčljivost kupona na dan odhoda.
  • Po nakupu kupona lahko plačate preostali znesek v dveh obrokih (maj, junij) pri ponudniku

V italijanski pokrajini Emilii Romagni, med Ravenno in Catolico, prav tam kjer se stikajo Jadransko morje, Padska nižina in Apenini leži Romanjolska riviera. Označujejo jo kilometri in kilometri peščenih plaž, številni hoteli, restavracije, trgovine, bogato nočno življenje in številni zabaviščni parki med katerimi je najbolj znana Mirabilandija. Na strmih pobočjih gore Titano se nahaja najstarejša republika San Marino z brezcarinsko cono… Riviera je sinonim za aktivno in doživeto preživljanje Vašega dopusta. Prepustite se njenemu utripu!


Po nakupu kupona lahko plačate preostali znesek v dveh obrokih (maj, junij) pri ponudniku

Odhodi: 3. in 10. julij 2016 

1. dan: (MARIBOR, CELJE) LJUBLJANA – MIRABILANDIJA – ROMANJOLSKA RIVIERA Zbirališče udeležencev potovanja na parkirišču Dolgi most v Ljubljani in odhod ob 4.00 zjutraj. Vožnja mimo Benetk in Ravenne v zabaviščni park Mirabilandija, kjer Vas pričakuje kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicah Rio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara, drugi najvišji vrtiljak v Evropi, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Ne prezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun roller coster« in atraktivnega roller costerja »divertical«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodo park lahko ogledali s panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenih atrakcijah v Fantasy in Dinolandu. Uživali boste pri ogledu številnih predstav, med katerimi je najbolj znana kaskaderska predstava »Stunt ctiy« in v novih atrakcijah na novi lokaciji divjega zahoda - »Far west valley«, kjer ne bo zmanjkalo adrenalina in zabave. »El dorado falls« vas bodo zagotovo navdušili. Nastanitev v hotelu na rivieri in nočitev.

2. dan: ROMANJOLSKA RIVIERA – MIRABILANDIJA Zajtrk in prosto dopoldne za kopanje in uživanje na peščenih plažah. Ob 14.30 uri odhod v zabaviščni park Mirabilandija kjer se bo zabava za vse generacije nadaljevala do 23. ure. Odhod v hotel in nočitev.

3. dan: ROMANJOLSKA RIVIERA Zajtrk in nočitev v hotelu. Prosto za kopanje, zabavo in po želji izlet v tematski park Oltremare. OBISK TEMATSKEGA PARKA OLTREMARE in druženje z delfini, papagaji, aligatorji, sovami in morskimi konjički. Posvečen je najrazličnejšim živalim, tako morskim kot kopenskim. Ogledali si bomo največjo laguno z delfini v Evropi, občudovali najbolj nenavadne primerke morskih konjičkov z vsega sveta, se seznanili s habitatom severnoitalijanske reke Pad, občudovali ptice ujede v letu in videli še mnogo drugih osupljivih podob iz sveta narave. Na 110 000 kvadratnih metrih površine se bomo hkrati zabavali in raziskovali. Oltremare ni živalski vrt in ni le zabaviščni park, temveč je tematski park z velikim poudarkom na izobraževanju obiskovalca. Je vznemirljiv poklon našemu planetu in morjem. V dvorani Tim IMAX s 497 sedeži pa si bomo ogledali projekcije filmov o morskih globinah, o pogledih na Zemljo iz vesolja, o svetu hroščev in dinozavrih. Zagotovo nepozabno filmsko doživetje.

4. dan: ROMANJOLSKA RIVIERA – (SAN MARINO) – LJUBLJANA (CELJE, MARIBOR) Po zajtrku prosto za kopanje do popoldanskega odhoda proti domu ali izlet do žepne republike San Marino, na obronkih gore Titano. Ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih zanimivosti. Sprehod mimo obzidja in skozi vrata sv. Frančiška v staro mestno središče, po ozkih in ulicah na Trg svobode, do vladne palače, bazilike sv. Marina in do trdnjave, od kjer je lep razgled na Padsko nižino in riviero,… Prosto za raziskovanje slikovitih ulic, oglede in mogoče tudi nakupe priložnostnih spominkov, njihovih daleč poznanih likerjev in usnjene galanterije, saj je republika tudi brezcarinska cona. Po ogledih začetek potovanja proti Ljubljani, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31+386 597 109 31 , 040 583 665
E: info@jazon-6.si 
W: www.jazon-6.si