KUPI
cena:  358,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Mesta so omejena
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite za proste kapacitete ali napravite rezervacijo na e-mail: 4everlifenet@siol.net  ali telefonsko številko 040688488
  • Ponudba vključuje; 8 dni / 7 noči v hotelu BON REPOS*** za dve osebi , 7 dnevni polpenzion za dve osebi in turistična taksa.
  • Popusti za otroke: 1 otrok na dodatnem ležišču do 13,99 leta v 1/2 sobi z dvema odraslima GRATIS , 1 otrok z 1 odraslim v 1/2 sobi -50%, 2 otroka od 0-13,99 leta v 1/2 sobi -30% popusta, odrasli na dodatnem ležišču -30%
  • Kupon vam bomo avtomatično zamenjali za vaucher in vam ga poslali po elektronski pošti
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 10 delovnih dni prej.
  • Doplačilo: enkratna prijava 1,50 EUR po osebi.
  • Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa . 

Preživite 8 dnevni oddih na otoku Korčula za samo 358,00 EUR za dve osebi - otrok do 14 leta GRATIS v sobi s starši . 

TERMIN: do 11.06.2016

Otok Korčula danes predstavlja edinstveni spoj prekrasne narave, tisočletne kulturne tradicije in zgodovine, ter modernega turizma. Številne prekrasne plaže in zalivi, luksuzni hoteli in počitniške hiše, stoletni olivni nasadi in vinogradi, prastara počivališča in stara otoška mesta, ki kot da bi bila izgubljena v davno minulih časih, privabijo na ta otok turiste iz vsega sveta.

HOTEL BON REPOS ***  

Lokacija: Hotel Bon Repos se nahaja ob obali v »zalivu školjk«, 3 km do mesta Korčule. Do centra se lahko sprehodite ob obali ali pa se peljete s taxi ladjico. Od pristanišča je oddaljen prib. 3 km, od pristanišča v Veli Luki 43 km.
Plaža: 
50 - 100m, prodnata, peščena, skalnata, možnost najema ležalnikov in sončnikov.
Klima:   Ne
Bazen:  zunanji bazen s sladko vodo
Internet: Wi-fi na recepciji ob doplačilu.
Sobe: Gre za hotel paviljonskega tipa. Sestoji iz 4 paviljonov: Jasmin, Cedar, Begonija in Čempres. 
Jasmin in Cedar - renovirane sobe***: SAT-TV, telefon, prha/WC, mini bar ali hladilnik, telefon, sef na recepciji, večina sob ima balkon ali teraso.
Ostala ponudba : 
dve depandansi, restavracija, kavarna, aperitiv bar, prostor za animacijo, menjalanica. Možnost šole tenisa in šole jadranja v hotelu Liburna. Najem koles, dve teniški igrišči (doplačilo), najem sefa na recepciji (5 EUR na dan).

 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Derčeva 35
1000 Ljubljana 

T: 01-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. 
4EVERLIFENET ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev številka 805/2007 in licenco za prodajo turističnih aranžmajev 606/2007.