KUPI
cena:  549,00 €
plačilo takoj:  11,00 €
plačilo pri ponudniku:  538,00 €
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
  • Takoj po nakupu kupona opravite obvezno rezervacijo na link https://www.4travel.si/prijava-dugi-otok.html
  • Ponudba vključuje;  pijača dobrodošlice, plastenka vode, sladko presenečenje, povratni avtobusni prevoz  z visoko  kvalitetnim turističnim avtobusom, povratni trajektni prevoz, 7-dnevno namestitev v hotelu MAXIM****, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja), soba z balkonom in pogledom na morje, ogled svetilnika Veli rat, ogled celotnega otoka, odhod na Sakarun, vsi pohodi, ogled podzemnega rova za podmornice Paprenica, mini olimpijado, animacija, organizacijo, spremljevalca ter DDV. 
  • Obvezna doplačila: prijava potnika 5,00 EUR na osebo, turistična taksa 1,50 EUR na osebo na dan
  • Možna doplačila : enoposteljna soba 185,00 EUR
  • Ponudba velja v terminu od 6. 9.-13. 9. 2024 oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve

HOTEL MAXIM**** je fantastičen  hotel,  ki stoji na prvovrstni lokaciji ob obali v naselju Božava in se ponaša s prelepim pogledom na morje, nudi pa udobne, sodobno opremljene sobe, restavracijo s teraso ter kavarno. V hotelu se lahko sprostite in pokusite različne jedi ter pijače. Med bivanjem se lahko naužijete sonca ob zunanjem bazenu. Napolnjen je s sladko vodo in nudi predel za otroke. Ob bazenu so razporejeni ležalniki in senčniki. Možnosti za rekreacijo ne manjka, saj hotel nudi 1 teniško igrišče, 1 nogometno igrišče, opremo za namizni tenis, možnost izposoje koles ter dobro opremljen fitnes s savno in ponudbo masaž.

PROGRAM: 

1.DAN: Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz Ljubljane. Prihod v Zadar in vkrcanje na trajekt za DUGI OTOK (Brbinj). Po pristanku na otoku vožnja do Hotela MAXIM****, kis   se nahaja 250 m od centra Božave, naselje v borovem gozdu ob neposredni bližini obale. Vse sobe imajo   balkon s pogledom na morje.  Namestitev.   Popoldne prosto, večerja v hotelu in nočitev. 

2.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku izlet v notranjost otoka in ogled svetilnika Veli rat (najvišji svetilnik na Jadranu). Sledi obisk najlepše peščene plaže Sakarun. Kopanje. V popoldanskih urah vožnja nazaj proti hotelu. Večerja in nočitev. 

3.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk . Po zajtrku se bomo odpeljali do mesta Žman (ob doplačilu) na degustacijo domačega sira, olja, vina in dalmatinske rakije. Družina je prejela  nagrado za najboljši sir v republiki hrvatski. Vožnja do mesta Sali (ogled in prosto). Povratek v hotel .Večerja.

4.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) odhod z ladjo v nacionalni park » KORNATI « ,
največjo otoško skupino (arhipelag) v Jadranskem morju. Treba pa je tudi povedati, da je   kornatsko otočje tudi najbolj zgoščena skupina otokov v celotnem Sredozemlju. Kar 152 – na prvi pogled; od boga pozabljenih – otokov štejemo med Kornate. Kopanje in kosilo. Povratek v hotel okoli 18.00 ure. Večerja in nočitev.

5.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (Ob doplačilu) možnost izleta v NP  Telaščica in pohod do slanega jezera, kosilo. Povzpeli se bomo tudi na stene visoke 165m nad morjem in uživali v prekrasnem pogledu. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

6.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili proti podzemnemu rovu za podmornice in si ga tudi ogledali. V popoldanskem času sledi mini olimpijada/balinanje, mini golf, metanje balot. Večerja in razglasitev zmagovalca. Nočitev 

7.DAN. Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost ogleda otokov zadarskega arhipelaga (Iž, Rava, Ugljan) Fish piknik. Večerja. 

8.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto in še zadnje poležavanje na plaži. V opoldanskih urah odhod proti Ljubljani. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4MEDIA d.o.o. - 4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica

Tel/ 01-5497104, 5497105
www.4travel.si
email: 4travel.si@gmail.com

  • Ponudba vključuje;  pijača dobrodošlice, plastenka vode, sladko presenečenje, povratni avtobusni prevoz  z visoko  kvalitetnim turističnim avtobusom, povratni trajektni prevoz, 7-dnevno namestitev v hotelu MAXIM****, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja), soba z balkonom in pogledom na morje, ogled svetilnika Veli rat, ogled celotnega otoka, odhod na Sakarun, vsi pohodi, ogled podzemnega rova za podmornice Paprenica, mini olimpijado, animacija, organizacijo, spremljevalca ter DDV.