KUPI
cena:  18,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Kupon velja za eno osebo.
  • V ceno je vključeno: avtobusni prevoz, vožnjo z lokalnim avtobusom v Motovun, obisk Dneva tartufov in brezplačne degustacije, zunanje
    oglede, spremstvo slovenskega vodnika, stroške organizacije, DDV.
  • Odhod: 1., 8., 15. In 29.10. 2016
  • Prijave do zasedbe prostih mest.
  • Doplačila: prijavnina 10€, otroci do 12 leta 5,00 EUR
  • Možna doplačila: vožnja z vlakcem v Motovunski gozd in prikaz lova na tartufe 5€, degustacija domačih testenin s črnim tartufom in kozarcem vina + kozarec za degustacije 17€
  • Obvezno predhodno preverite prosta mesta pri ponudniku. Ponudniku ob rezervaciji posredujete šifro kupona, imena in priimkek udeležencev, naslov in kontaktno gsm številko na info@jazon-6.si. Priporočamo čimprejšnjo prijavo zaradi zagotovitve mesta na avtobusu.
  • SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE, so sestavni del programa in pogodbe/voucherja, so vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.jazon-6.si.
  • Kupon se šteje kot vnovčen, ko pri ponudniku izvršite rezervacijo. 
  • Odhod iz Maribora  15€, odhod iz Celja 10€, odhod iz Brežic in Novega mesta 15€. Odhodi iz navedenih mest bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov. 
  • Kupon lahko unovčite 29.10.2016 oz. do zapolnitve prostih mest.

MOTOVUN IN DNEVI TARTUFOV
dolina Velega Jože, brezplačne degustacije istrskih dobrot, lov na tartufe,…. Odhodi iz vseh večjih slovenskih mest
 

Odhodi: 1., 8., 15. In 29.10. 2016
Odhodno mesto: LJUBLJANA, POSTOJNA

Vabimo Vas v osrčje hrvaške Istre in v dolino reke Mirne, najdaljše in najlepše istrske reke, po kateri so pluli mitski Jazon in Argonavti. Mnogi to deželo Velega Joža imenujejo kar »Hrvaška Toskana«. In res, gričevnata pokrajina z vinogradi in vasicami na vrhu gričev, resnično spominja na Toskano. Tu so doma oljčno olje, odlična vina in tartufi. Na vrhuncu sezone nabiranja tartufov se bomo udeležil DNEVOV TARTUFOV (sejem tartufov, mednarodna razstava istrskih dobrot in mednarodna razstava vina). Na številnih stojnicah boste lahko brezplačno pokušali vino, sir, pršut, med, oljčno olje, različne vrste žganja,….in seveda priboljške kupili tudi za domov. Na stojnicah se bodo s svojimi jedmi predstavili tudi poznani chefi JRE – mladi chefi Evrope. Na Hrvaškem ima zahtevane standarde JRE le 13 restavracij. Za doplačilo predlagamo vožnjo z vlakcem v Motovunski gozd in predstavitev »lova na tartufe« s profesionalnimi nabiralci in njihovimi psi in organizirano degustacijo domačih testenin s pravim črnim tartufom in kozarcem vina.
Popoldne sledi obisk slikovitega srednjeveškega Motovuna, ki se ponaša tudi s poletnim filmskim festivalom. Sprehod skozi staro mestno jedro, čez mestni trg in mimo gotskega zvonika in župnijske cerkve sv. Štefana do obzidja od kjer je edinstven razgled na »dolino Velega Jože«. Večerni povratek proti domu.

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31
E: info@jazon-6.si
W: www.jazon-6.si