KUPI
cena:  139,62
vrednost:
279,25 €
popust:
50 %
prihranek:
139,63 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Ponudba velja za 1x beljenje zob z metodo opalscence boost
  • Vključuje:
    -
    Stomatološki pregled s svetovanjem,
    - Čiščenje zobnega kamna s poliranjem zob,
    - Beljenje zob (obe čeljusti)
  • Po opravljenem nakupu kupona, se naročite na 0085 91 902 31 09 ali info@babic-dent.hr. Obvezno posredujte kodo kuponov. 
  • Delovni čas:
    Ponedeljek in sreda: od 13.00 - 20.00 ure
    Torek, četrtek in petek: od 8.00 - 15.00 ure
    Sobota: od 9.00 - 13.00 ure ali po dogovoru 
  • Odpoved ali sprememba rezervacije vsaj 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen. 
  • Kuponi so unovčljivi do 17.11.2016.

Slabe razvade vam obarvajo zobe, s pomoćjo profesionalnih storitev ordinacijo dentalne medicine dr. Tina Babić v Matuljih, bodo vaši zobje spet bleščeče beli! Ordinacija se nahaja le 1 uro iz Ljubljane, 30 min iz Obale in 10 min iz Ilirske Bistrice.

Beljenje zob z metodo Opalescence (vključena sta zgornji in spodnji lok zob) je popolnoma varna in neboleča metoda beljenja zob, primerna za naravne zobe. Učinek traja 2 leti, odvisen pa je od navad posameznega pacienta (kajenje, prehrana, pitje kave,...). Pri svojem delu uporabljajo najbolj napredno tehnologijo in proizvode certificiranih proizvajalcev. 

Beljenje z tehnolgoijo Opalescence Boost se odlično obnese na močno zabarvanih zobeh in pri raznih zabarvanjih zaradi jemanja tetraciklinov v otroštvu. Z metodo Opalescence lahko dodatno posvetlimo samo del zoba, kjer je temnejši, tako da dobimo enakomerno svetlost cele površine. Gel tehnika je zelo učinkovita in veliko manj invazivna kot ostale metode beljenja in kar je najbolj pomembno je popolnoma neboleča!

Nova metoda beljenja zob Opalescence Boost ne poškoduje sklenine in ne draži dlesni, temveč celo poveča zaščito vaših zob, ker vsebuje fluorid, ki zmanjšuje karies in občutljivost sklenine. Postopek poteka tako, da z zobozdravnikom s pomočjo priprave določite želen odtenek zob, nato pa se na zobe nanese belilni gel z nežno, mehko konico. Rezultati so vidni že čez eno uro, stabilizacija barve pa je popolna po enem tednu.

Več o ponudbi

Zobozdravstvena ordinacija Tina Babić, dr. med. dent.
Put Rubeševo 5 
51211 Matulji, Hrvaška

T: +385 (0)91 / 902 31 09
E: info@babic-dent.hr