KUPI
cena:  169,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi vsak dan za potovanja od 16. 10. 2016 do 30. 3. 2017, skladno z voznim redom poletov na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana, glede na razpoložljiva mesta na letalu.Nakup in rezervacija potovanja je možna do 14. 10. 2016.
  • Ponudba vsebuje: 3-dnevni individualni Istanbul z vključeno letalsko karto: 1x letalska vozovnica in pristojbine na direktnih letih Ljubljana-Istanbul-Ljubljana + 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu lokalne turistične kategorije 4* (Orka Royal) na odlični lokaciji v središču mesta,za 169 €.
  • Zaradi zagotovitve mest je obvezna predhodna rezervacija in preverba razpoložljivih mest preko e-maila: info@jazon-6.si ali na telefon: 059 710 931.
  • Ob prijavi agenciji posredujete imena in priimke potnikov, naslov, kontaktni telefon in šifro kupona. Kupon se šteje za unovčen takoj, ko v agenciji izvršite rezervacijo.
  • Po potrjeni rezervaciji in nakupu ni mogoča vrnitev vplačanih zneskov, sprememba datuma potovanja ali odpoved potovanja. Za slučaj odpovedi zaradi bolezni priporočajo plačilo odpovednega rizika.
  • Obvezna doplačila ob prijavi: prijavnina 15 €/osebo; turistična pristojbina 2 €/osebo/noč.
  • Možno doplačilo: enoposteljna soba 15 €/noč.
  • Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, veljaven še 6 mesecev po končanem potovanju.
  • Veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja, ki so sestavni del tega potovanja in so na voljo na www.jazon-6.si

Kupon je unovčljiv od 16. OKTOBRA 2016  do  30. MARCA. 2017 oz. do zapolnitve prostih mest.

Spoznajte 
Istanbul, kjer orient živi na slikovitih tržnicah, stari Konstantinopolis navdušuje v Hagii Sofiji in se sultansko razkošje šopiri v osmanskih palačah ...Uživajte ob sprehodih po mestu na dveh celinah in v vrhunski kulinariki ter obiščite največje kulturno zgodovinske spomenike. Popeljite se z ladjo po bosporski ožini in z novo podzemno železnico obiščite Azijo. Istanbul lahko obiščete v terminu po vaši izbiri saj letalska povezava iz Ljubljane poteka vsak dan.

- HOTEL ORKA ROYAL 4* se nahaja v strogem   središču mesta 
- Sultanahmet-Sirkeci, 
- 200 m do postaje tramvaja 
- blizu največjih znamenitosti mesta: Hagia Sofija, Top kapi palača, modra mošeja, Hipodrom, podzemna cisterna, največja pokrita tržnica na svetu – Grand bazar

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31
E: info@jazon-6.si
W: www.jazon-6.si

Namestitev:

ORKA ROYAL HOTEL 4*
Hotel Orka Royal stoji v starem delu Istanbula, le kratek sprehod od železniške in tramvajske postaje Sirkeci. Ponuja klimatizirane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom in bazen na strešni terasi s panoramskim razgledom na Bospor.Vse sobe so opremljene s sodobno opremo v naravnih barvah, sefom za prenosni računalnik, satelitsko televizijo in kopalnico s sušilcem za lase.V hotelskem wellnessu si lahko privoščite sprostitvene tretmaje telesa ali masaže, na voljo pa je tudi notranji bazen. Z doplačilom nudijo suho savno, hammam in dobro opremljeno telovadnico.Ob pijači lahko uživate v baru Liquid, v hotelski restavraciji strežejo lokalne in mednarodne jedi. Zajtrk je samopostrežni.Hotel stoji le 100 m od parka Gülhane, kjer se lahko mirno sprehajate med vrtovi do palače Topkapi. Tržnica egipčanskih začimb je oddaljena 300 m.