KUPI
cena:  269,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: v oktobru(20., 27., 29.), v novembru (5., 17., 19., 26.), v decembru (8., 10., 17., 29.) 2016, v januarju (12., 28.), v februarju (2., 4., 18., 23., 25.) in marcu (4., 16., 18.,  23., 25., 30.) 2017. Nakup in rezervacija potovanja je možna do 14. 10. 2016.
  • Ponudba vsebuje: 4-dnevni voden ogled Istanbula z vključeno letalsko karto: 1x letalska vozovnica in pristojbine na direktnih letih Ljubljana-Istanbul-Ljubljana + 3x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu lokalne turistične kategorije 4* (Orka Royal) na odlični lokaciji v središču mesta + prevoz letališče-hotel-letališče + ogled Istanbula brez vstopnin + stroški slovenskega spremljevalca in organizacije potovanja + osnovno nezgodno zavarovanje, za 269 €.
  • Zaradi zagotovitve mest je obvezna predhodna rezervacija in preverba razpoložljivih mest preko e-maila: info@jazon-6.si ali na telefon: 059 710 931.
  • Ob prijavi agenciji posredujete imena in priimke potnikov, naslov, kontaktni telefon in šifro kupona. Kupon se šteje za unovčen takoj, ko v agenciji izvršite rezervacijo.
  • Po potrjeni rezervaciji in nakupu ni mogoča vrnitev vplačanih zneskov, sprememba datuma potovanja ali odpoved potovanja. Za slučaj odpovedi zaradi bolezni priporočajo plačilo odpovednega rizika.
  • Obvezna doplačila ob prijavi: prijavnina 15 €/osebo; turistična pristojbina 2 €/osebo/noč.
  • Možna doplačila ob prijavi: enoposteljna soba 45 €; odpovedni rizik 5 %.
  • Možna doplačila na licu mesta: vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55 €, harem v Top kapi palači 8 €, križarjenje po Bosporju 25 €, obisk nočnega lokala z večerjo, omejeno količino pijače, folklornim programom, trebušnimi plesalkami in prevozom 55 €, ena vožnja s tramvajem cca 1,40 €.
  • Cena velja za najmanj 20 prijavljenih potnikov. Doplačilo v primeru manjšega števila potnikov znaša 30 €.
  • Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, veljaven še 6 mesecev po končanem potovanju.
  • Veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja, ki so sestavni del tega potovanja in so na voljo na www.jazon-6.si
  • Letalske vozovnice so po nakupu nevračljive in nezamenljive.

Kupon je unovčljiv od 16. OKTOBRA 2016  do  30. MARCA. 2017 oz. do zapolnitve prostih mest.

Spoznajte 
Istanbul, kjer orient živi na slikovitih tržnicah, stari Konstantinopolis navdušuje v Hagii Sofiji in se sultansko razkošje šopiri v osmanskih palačah ...Uživajte ob sprehodih po mestu na dveh celinah in v vrhunski kulinariki ter obiščite največje kulturno zgodovinske spomenike. Popeljite se z ladjo po bosporski ožini in z novo podzemno železnico obiščite Azijo. Istanbul lahko obiščete v terminu po vaši izbiri saj letalska povezava iz Ljubljane poteka vsak dan.

Program vodenega potovanja

1. dan: LJUBLJANA-ISTANBUL IN TRG TAXIM Polet letala v Istanbul in po opravljenih mejnih formalnostih avtobusni prevoz v mesto. Nastanitev v hotelu in večerni odhod z vodnikom na Taxim in sprehod po ulici neodvisnosti do stolpa Galata in na most Galata od kjer boste lahko občudovali osvetljene minarete Hagie Sofije in Modre mošeje. Nočitev. 

2. dan: ISTANBUL (KRIŽARJENJE PO BOSPORJU) IN GRAND BAZAR Zajtrk in odhod na egipčansko tržnico začimb. Predlagamo križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo, mimo trdnjave Rumeli Hisar in mimo palač Dolmabahče in Beylebeyi, pod bosporskima mostovoma. Spet bodo oživele bosporske legende in izvedeli boste zakaj se ožina imenuje »prehod krav«! Po križarjenju pa se bomo sprehodili po zanimivih trgovskih ulicah na  znamenito pokrito tržnico (Kapali čaršija) kjer se boste lahko poskusili pri orientalskem barantanju. Nočitev. Zvečer predlagamo obisk lokala s folklornim programom, trebušnimi plesalkami in odlično večerjo. 

3. dan: OD BIZANCA DO ISTANBULA IN ZOGDBE O SULEJMANU VELILČASTNEM Po zajtrku ogled glavnih mestnih znamenitosti: Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palače Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti, nekdanjega Hipodroma in veličastne podzemne cisterne Yerebatan Saray.  Nočitev.

4. dan: ISTANBUL–LJUBLJANA Zajtrk in prosto do prevoza na letališče. Polet v Ljubljano. 

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31
E: info@jazon-6.si
W: www.jazon-6.si

Namestitev:

ORKA ROYAL HOTEL 4*
Hotel Orka Royal stoji v starem delu Istanbula, le kratek sprehod od železniške in tramvajske postaje Sirkeci. Ponuja klimatizirane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom in bazen na strešni terasi s panoramskim razgledom na Bospor.Vse sobe so opremljene s sodobno opremo v naravnih barvah, sefom za prenosni računalnik, satelitsko televizijo in kopalnico s sušilcem za lase.V hotelskem wellnessu si lahko privoščite sprostitvene tretmaje telesa ali masaže, na voljo pa je tudi notranji bazen. Z doplačilom nudijo suho savno, hammam in dobro opremljeno telovadnico.Ob pijači lahko uživate v baru Liquid, v hotelski restavraciji strežejo lokalne in mednarodne jedi. Zajtrk je samopostrežni.Hotel stoji le 100 m od parka Gülhane, kjer se lahko mirno sprehajate med vrtovi do palače Topkapi. Tržnica egipčanskih začimb je oddaljena 300 m.