KUPI
cena:  99,80
vrednost:
420,00 €
popust:
76 %
prihranek:
320,20 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-76%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsakdo lahko kupi več kuponov  in jih tudi podari.
  • Kupon velja za 40-urni uvodni tečaj NEM in IT jezika (začetek 7. november 2016).
  • Termini (2x tedensko po 2 pedagoški uri): 
    začetna nemščina PON in SRE 16.30 do 18.00
    začetna italijanščina TOR in ČET 19.30 do 21.00
  • V primeru večjega zanimanja bodo razpisani dodatni termini in skupine.
  • Doplačila: literatura (10 eur); v primeru nepopolne skupine (10 tečajnikov), velja doplačilo pri ponudniku tečaja (15 eur).
  • Urejeno brezplačno parkirišče.
  • Tečaj TAKOJ po nakupu kupona rezervirate na telefon 040 336 672 ali e-mail zimskeurice@siol.net. Sporočite kodo kupona in svoje podatke.
  • Kuponi so unovčljivi do 07.11.2016

Jezikovna šola Zimske urice – Bodite “jezikavi” tudi v tujem jeziku. Ponudba vključuje začetni tečaj nemščine in italijanščine. Prednosti jezikovne šole Zimske urice so odlične učiteljice, sproščeno delo, ki poteka v manjših skupinah in dostopnost (urejeno parkirišče in bližina LPP). V kratkem času boste osvojili osnovno znanje, ki vam bo pomagalo pri sporazumevanju v vsakdanjih situacijah, rabi računalnika, na izletih v tujini, orientaciji in nakupovanju, z nadaljevalnimi tečaji pa lahko vaše znanje nadgrajujete.

Njihove učiteljice so diplomirane jezikoslovke, z dolgoletnimi izkušnjami poučevanja, krasi pa jih tudi ta posebnost, da so del svojega življenja preživele v tujini, v deželah, katerih jezik danes poučujejo. Zato ne preseneča navdušenje tečajnikov in drugih naročnikov nad kakovostjo učiteljic, ki so na ravni 'native speakerjev'. Učenje je tako poučno in hkrati zanimivo, saj je pozornost namenjena tudi spoznavanju kultur in običajev jezika, ki se ga učite.

Več o ponudbi

Zavod za spodbujanje komunikacije “Zimske urice”
Celovška cesta 499/b
1210 Ljubljana – Šentvid

Lokacija izvedbe:
Masarykova 23, 1000 Ljubljana


O tečajih:

Zavod za spodbujanje komunikacije Zimske urice ponuja začetne tečaje, ki potekajo v obliki dveh šolskih ur dvakrat na teden. Na 40 urnem začetnem tečaju se naučite osnove sporazumevanja v  vsakodnevnih življenjskih situacijah (v trgovini, na potovanju, da se ne izgubimo, kaj kupimo, vprašamo za pot). Seveda je poudarek tudi na slovnici: spreganje pravilnih in nepravilnih glagolov, osnove sklanjatev in zaimki. Vse pa bo podkrepljeno s slovničnimi vajami in dialogi ter domačimi nalogami. Ob zaključku boste lahko preverili svoje znanje s pisanjem testa, prejeli pa boste tudi potrdilo o opravljenem tečaju.