KUPI
cena:  36,00
vrednost:
40,00 €
popust:
10 %
prihranek:
4,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-10%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; pijača dobrodošlice, voda, povratni avtobusni prevoz po programu, ogledi po programu, vstopnina v SALAJ LAND, lokalno vodenje v slovenskem jeziku, vstopnina za gondolo, turističnega spremljevalca, parkirnine, cestnine, dnevnice, organizacija in DDV.
  • Popusti za otroke: otrok do 14 leta ima 15% popusta 
  • Vaucher je veljaven v terminu: 15.12.2022  oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve

SALAJ LAND - božična pravljica za vse generacije.   ODHODI: 15.12.2022

Z veliko truda in entuziazma družine SALAJ, je postal najpomembnejši dogodek v celinskem delu Hrvaške. Mnogi svetovni mediji so ga priznali kot edinstven dogodek in zabeležili številna poročila in članke tujih medijev, ki so imeli za posledico, da je dogodek postal pomemben za razvoj turizma in promocijo Hrvaške. 
En sam pogled je dovolj, da obudite lepe spomine iz otroštva in prav tako je nujno, da se po mnogih letih ti isti spomini vrnejo. Ta bleščeči dogodek je težko najti in doživeti s pomočjo spletnega brskalnika - to morate doživeti v SALAJ LAND-u, odkriti otroka v sebi in si privoščiti čarobnost pravljic. Milijoni lučk - zvezd raztresenih vsepovsod se kot bleščeči prah zlije na vesel obraz vsakega obiskovalca, vonj čaja, vina in slaščic, sožitje prijetnih ljudi, ki se radi vračajo in pomagajo ustvarjati božično pravljično zgodbo družine Salaj. 

 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

PROGRAM ENODNEVNEGA IZLETA
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Ljubljane (Ivančna Gorica, Trebnje, Novo Mesto, Brežice) do Zagreba. Zagreb svojim obiskovalcem nudi poseben užitek pri ogledu baročnega Gornjega mesta, sprehod po slikovitih tržnicah, trgovinah in butikih pa je prava paša za oči. 

Ogledali si bomo glavne mestne znamenitosti: sprehodili se bomo po ulicah Zgornjega in Spodnjega mesta, do katedrale, do Kamnitih vrat, trga Bana Jelačiča, Banski dvori in Lotrščak. Ustavili se bomo na božičnemu sejmu, kjer s stojnic diši po kuhanem vinu. V času adventa se na Trgu Bana Jelačiča odvija bogat glasbeni in plesni program. 

Pot bomo nadaljevali do kraja Čazma, do posestva SALAJ LAND.  Na njihovem posestvu se razprostira več kot dva miliona raznobarvnih žarnic, ki ustvarijo razkošno svetlobno vzdušje in idilo za vsakega obiskovalca. Ob glasbi tradicionalnih božičnih pesmi se bomo sprehajali med osvetljenimi drevesi, liki iz pravljic in risank, si ogledali božični sejem ter se okrepčali z božičnimi dobrotami. Božični hlevček in jaslice ter milioni lučk vam v tem času nudijo nepozaben občutek in prebujanja v pravljičen svetu, svetu prave hrvaške božične pravljice. 

V večernih urah povratek proti domu. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah