KUPI
cena:  12,20
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči neomejeno število kuponov.
  • Ponudba vsebuje: Darilni set,darilna škatla s pečatom 100% garancija in kvaliteta,opis izdelkov, himalajska sol 1000g, bio mešanica začimb CLASSIC 170g shaker , bio mešanica začimb TOSKANA 170g shaker (omejena količina)
  • Prevzem možen samo v poslovalnici podjetja na Derčevi 35. Darilnih setov ne pošiljamo po pošti.
  • Po pošti pošiljamo samo naročila večja od 2 paketov. Poštnina po ceniku pošte Slovenija.
  • Naročilo bo avtomatsko posredovano ponudniku. Kupona ni potrebno tiskati - dovolj je da posredujete samo številko vašega kupona.
  • Možni prevzemi . Pon, Tor od 10.00 - 17,00 ure. Sre in Čet od 10.00 - 13.00 ure
  • Kupon je unovčljiv do 31.08.2017
  • Totalna razprodaja za vse izdelke in velja do razprodaje zalog.

IDEALNO IN ZDRAVO DARILO za samo 12,20 EUR

Kristalna himalajska sol, fino mleta (brez primesi ali dodatkov), se uporablja za soljenje jedi v kuhinji, rehidracijo, mineralizacijo, razstrupljanje in alkaliziranje telesa, saj vsebuje za človeško telo pomembne minerale. Pomaga pri obnavljanju in vzdrževanju telesne energije in pri vzdrževanju kislinskobazičnega ravnovesja. 

Darilni set  je sestavljen iz darilne škatle s pečatom 100% garancija in kvaliteta,opis izdelkov ter naslednji visoko kvalitetni izdelki:
- HIMALAJSKA CESARSKA SOL FINO MLETA 1000 g
- BI0 MEŠANICA ZAČIMB CLASSIC  (shaker)  170 g 
BI0 MEŠANICA ZAČIMB TOSKANA  (shaker)  170 g  

Veganski izdelki. Brez GSO. Brez glutena. Brez dodatkov. Brez konzervansov

 

Več o ponudbi

4ever life net, 
Vlado Balažinec s.p. 
Derčeva ulica 35 
1000 Ljubljana

T: 040 688 488 
E: 4everlifenet@siol.net 
W: www.himalajskasol.si

Himalajska sol izvira iz 400 do 600 m globokih solnih plasti, ki so nastale z izsušitvijo pramorja na področju Himalaje, pred veliko milijoni leti. Nekateri gorski masivi, med njimi tudi ta v Hunza dolini, so prepredeni s solnimi žilami. Že 600 let pred Kristusom so jo omenjali v ajurvedskih spisih in opisovali njene uporabne lastnosti. Aleksander Veliki je himalajsko sol proglasil za izjemno dragoceno. Začeli so jo izkopavati in jo je z nepredstavljivimi napori s sloni čez himalajsko gorovje prevažali v Evropo. To dragoceno sol so poimenovali kar CESARSKA SOL, saj je bila namenjena samo cesarskim družinam. Vedno več pozornosti se posveča tudi kemičnim in biofizikalnim lastnostim kristalne soli.
UPORABA: Za soljenje hrane uporabljajte kot navadno sol, lahko pa se uporablja tudi kot kopel, kot tekočina za izpiranje nosnic (poravnana čajna žlička na 0,5 l tople vode), sestavina za različne obrazne maske, obloge, mazila ali kot solna raztopina (1/4 čajne žličke soli na 1 l vode) za rehidracijo. 

BI0 MEŠANICA ZAČIMB CLASSIC  (shaker)  170 g.

Idealna je za začinjanje solat, zelenjave, mesnih in ribjih jedi, omak, enolončnic in nepogrešljiva je kot dodatek juham. Sestavine: nejodirana himalajska kristalna sol (84 %), peteršilj, kopriva, šetraj, bazilika, čebula, timijan, zelena list, majaron, krebuljica, koper, žajbelj, origano, korenje, drobnjak, luštrek, melisa, koriander, por, česen, zelena, črni poper. 

BI0 MEŠANICA ZAČIMBTOSKANA
(shaker) 170 g
Nepogrešljiva je v italijanski kuhinji, jedem daje tipični italijanski okus. Dodaja se mesnim in ribjim jedem, zelenjavi, solatam, pizzi, testeninam. Idealna izbira za lahko predjed; paradižnik z mozzarello. Sestavine: nejodirana himalajska kristalna sol (84%), bazilika, rožmarin, origano, timijan, majaron, šatraj.