KUPI
cena:  375,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; 8 dni / 7 noči najem mobilne hišice LUX za 1-6 oseb, parkirišče za eno vozilo, poraba vode, plina in električne energije.
  • Obvezna doplačila: klubska kartica 1,5 €/os./nočitev, turistična taksa 1,00 EUR po osebi na dan, končno čiščenje 40,00 EUR na mobilno hiško.
  • Varščina: 150,00 EUR na mobilno hiško, katero dobite po letovanju nazaj.
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu od 8.04.-27.05.2017 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Letovišče Caorle je turistično mesto, ki se nahaja približno 60 km vzhodno od Benetk. Nekdanja ribiška vasi-
ca, danes znana kot sodobno letovišče s svojim očarljivim zgodovinskim središčem, slikovitimi ulicami in trgi.
)
Resort Centro Vacanze San Francesco je popolnoma opremljeno območje 30 hektarjev v turističnem področju Duna Verde. Vrhunsko letovišče ponuja 3 restavraci- je, 2 bara, izdelovalnico jogurtov, sladoled, salon, supermarket prodaja svežih rib, bankomat, spletni dostop v kampu (proti plačilu) in žar (žar prinesite s seboj).
Mobilne hiške LUX se nahajajo v polsenci topolov 500 m od plaže.
 Opozorilo: za osebe starejše od 12 let je v letovišču obvezna klubska kartica 1,5 €/os./nočitev + turistična taksa 1,00 €/os./nočitev.

Plaže: prosto dostopna peščena plaža s betonskimi pomoli speljani v morje. Vstop v vodo je počasen. Proti plačilu je možna izposoja senčnikov in ležalnikov.
Športne in zabaviščne aktivnosti: sistem 4 bazenov (brezplačno) in ,,Vodni svet" – 4 bazeni, 2 tobogana, vodne masaže (proti plačilu). Športni center – 3 večnamenska igrišča, igrišča za košarko, nogomet in odbojko, 3 teniška igrišča, 3 igrišča za balinanje, telovadnica, lokostrelstvo, biljard, namizni tenis, mini golf (vsi športi proti plačilu).
Zabavno središče za otroke (skakalni gradovi, trampolini, plezalna orodja, gokarti) in izposoja koles. V bližnjem Caorle je izposojevalnica vesp, avtomobilov in motornih čolnov. Vsak dan tukaj potekajo animacije za otroke in odrasle, zabavne igre na plaži, športni turnirji, večerni zabavni programi za otroke in odrasle.
Predlogi za izlete: Benetke in otoki, in v bližini Trsta (Miramare, Ogleja, Grotta Gigante), Verona in Gardsko jezero, križarjenje z ladjo lagunah, večerni Caorle.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Nastanitev:  LUX
1 spalnica z zakonsko posteljo, 1 spalnica z dvemi ločenimi ležišči, dnevna soba z zložljivo zofo za dve osebi, odeje in blazine, tuš kabina, wc, umivalnik, klima naprava, popolnoma opremljena kuhinja, hladilnik 212l, grelnik vode, mikrovalovna pečica, pokrita terasa, vrtna garnitura (miza, sto, ležalnik za sončenje), parkirno mesto za eno vozilo.