KUPI
cena:  330,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; 8 dni / 7 noči najem mobilne hišice LUX za 1-6 oseb, parkirišče za eno vozilo, poraba vode, plina in električne energije.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,00 EUR po osebi na dan, prijava 1,20 EUR na osebo, končno čiščenje 40,00 EUR na mobilno hiško.
  • Varščina: 150,00 EUR na mobilno hiško, katero dobite po letovanju nazaj.
  • Možna doplačila: LUX GRAND + 10,00 EUR na dan
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu do 10.06.2017 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Letovišče: Lanterna je z gozdom pokrit polotok med Porečem in Novigradom (do Poreča 9 km do Novigrada 7 km).
Resort: Camping Lanterna je velik in sodoben kamp (restavracije, bari, picerije, hitra hrana, supermarket, prodaja sadja in zelenjave, pekarna, ribarnica, trgovina s spominki in izdelki za dom, menjalnica ter bankomat). Sodi med najboljše tovrstne kampe na Jadranu (nova ureditev parka in cvetlic).
Nastanitve: Mobilne hiške Lux in Lux Grand se nahajajo 400 metrov od plaže "Kras" v bližini sistema bazenov za otroke.
Plaža: Tipične istrske 3 km dolge, prodnate, kamnite ali pokrite z betonskimi ploščami in urejenim vstopom v vodo - priporočljiva je obutev za v vodo.
Športne in zabaviščne aktivnosti: Dva sistema na novo prenovljenih bazenov (z morsko in sladko vodo), teniška igrišča, igrišče za odbojko na mivki, mini golf, potapljaško središče in izposojevalnica atraktivnih vodnih pripomočkov. Vsak dan bogati animacijski programi za otroke in odrasle. V bližini je izposojevalnica koles, avtomobilov in vesp.
Predlogi za izlet: Poreč, Novigrad, Limski zaliv, Rovinj, Vrsar, Pula, Brijuni, Benetke.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Nastanitev:  LUX:
1 spalnica z zakonsko posteljo, 1 spalnica z dvemi ločenimi ležišči, dnevna soba z zložljivo zofo za dve osebi, odeje in blazine, tuš kabina, wc, umivalnik, klima naprava, popolnoma opremljena kuhinja, hladilnik 212l, grelnik vode, mikrovalovna pečica, pokrita terasa, vrtna garnitura (miza, sto, ležalnik za sončenje), parkirno mesto za eno vozilo. 

LUX GRAND: 
1 spalnica z zakonsko posteljo, 1 spalnica z dvemi ločenimi ležišči, dnevna soba z zložljivo zofo za dve osebi, odeje in blazine, 2 x kopalnica (tuš kabina, wc, umivalnik), klima naprava, popolnoma opremljena kuhinja, hladilnik 212l, grelnik vode, mikrovalovna pečica, pokrita terasa,   vrtna garnitura (miza, sto, ležalnik za sončenje), parkirno mesto za eno vozilo.