KUPI
cena:  450,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; 8 dni / 7 noči najem mobilne hišice LUX za 1-6 oseb, parkirišče za eno vozilo, poraba vode, plina in električne energije.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,00 EUR po osebi na dan, prijava 1,20 EUR na osebo, končno čiščenje 40,00 EUR na mobilno hiško.
  • Varščina: 150,00 EUR na mobilno hiško, katero dobite po letovanju nazaj.
  • Možna doplačila: LUX GRAND + 10,00 EUR na dan
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu do 10.6.2017 oziroma do razprodaje prostih mest / od 10.6.-24.6.2017 doplačilo 75,00 EUR
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Šibenik – kulturno in turistično središče severne Dalmacije leži ob izlivu reke Krke, v bližini narodnega parka Slapovi Krke.
Resort: Letovišče Solaris Beach Resort se nahaja v prijetnem okolju gozdnega parka, in je bogato opremljeno za aktivno preživetje počitnic. Na voljo je italijanska restavracija Trattoria, bar Palma na plaži, prikupna dalmatinska vasica z domačimi specialitetami, mlinskim kolesom, domačo pekarno, restavracija s ribjimi specialitetami..... Kamp je opremljen z recepcijo, restavracijo in mini marketom.
Nastanitve: Mobilne hiške Lux in Lux Grand se nahajajo v polsenci borovcev, približno 200 m od plaže.
Plaža: Dolžina 4 km, večinoma naravne prodnate, včasih peščene ali betonske. Dno je kamnito, priporočamo obutev za v vodo. Ob plaži so bazeni.
Športne in zabaviščne aktivnosti Wellness center s sistemom bazenov in fitnesa, vodni park s tobogani, bazeni in trampolini, in gusarsko mini-golf igrišče, potaplja- ška šola, vodni športi, golf igrišče s 7 jamicami, ameriško kegljišče, teniška igrišča, odbojka, odbojka na mivki, košarka in mini nogomet (vse proti plačilu). Izletniška ladja Galija, diskoteke v hotelu Ivan.
Predlogi za izlet Narodni park Kornati in Krka, Šibenik, Skradin, Zlarin, Vodice, Trogir, Split.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Nastanitev:  LUX:
1 spalnica z zakonsko posteljo, 1 spalnica z dvemi ločenimi ležišči, dnevna soba z zložljivo zofo za dve osebi, odeje in blazine, tuš kabina, wc, umivalnik, klima naprava, popolnoma opremljena kuhinja, hladilnik 212l, grelnik vode, mikrovalovna pečica, pokrita terasa, vrtna garnitura (miza, sto, ležalnik za sončenje), parkirno mesto za eno vozilo. 

LUX GRAND: 
1 spalnica z zakonsko posteljo, 1 spalnica z dvemi ločenimi ležišči, dnevna soba z zložljivo zofo za dve osebi, odeje in blazine, 2 x kopalnica (tuš kabina, wc, umivalnik), klima naprava, popolnoma opremljena kuhinja, hladilnik 212l, grelnik vode, mikrovalovna pečica, pokrita terasa,   vrtna garnitura (miza, sto, ležalnik za sončenje), parkirno mesto za eno vozilo.