KUPI
cena:  132,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje;  3 dni / 2 nočitve za dve osebi na bazi polpenziona (samopostrežni zajtrk in večerja - ob večerji je vključena domača lokalna pijača iz šankomata) v standard dvoposteljni sobi - atrium brez balkona. 
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,00 EUR po osebi na dan, prijava 0,50 EUR po osebi, domači ljubljenčki na vprašanje
  • MOŽNA DOPLAČILA : Dodatni dan 33,00 EUR, Soba superior pogled park/hrib 6,00 EUR na osebo na dan,
  • Posebna akcija je veljavna v terminih 31.03.-04.04.2017  in  07.04.-12.04.2017 oziroma do razprodaje prostih mest - preklica
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

POSEBNA AKCIJA VELJA V TERMINIH:

31.03.-04.04.2017
07.04.-12.04.2017

Remisens Hotel Marina (4*) v Mošćenički Dragi se nahaja ob morju in predstavlja idealno izbiro za družinske počitnice na Opatijski rivieri. Hotel je v bližini znane dolge prodnate plaže in ponuja izvrstne vsebine, posebej prilagojene družinam, vključno s prostornimi in med seboj povezanimi sobami. Izkoristite prednosti ponudbe Family All Inclusive Light, ki zajema obroke in pijače iz šankomata ob kosilu in večerji med celotnim bivanjem.Remisens Hotel Marina z bogato ponudbo morskih športov in rekreacijskih aktivnosti ponuja zabavo za vsakogar. Preživite nepozaben dan in sodelujte v organiziranih animacijskih programih za vso družino. Za najmlajše sta tukaj Klub Mini in otroško igrišče. Za pobeg od vsakdana in popolno obnovo energije je odraslim na voljo wellness in spa center Five Elements.
Wellness in SPA: V Remisens Hotelu Marina se nahaja wellness & spa center Five Elements, ki združuje starodavno filozofijo petih elementov in sodobne wellness programe.
Območje SPA relax obsega finsko savno, infrardečo savno in turško kopel. Za popolno sprostitev sta tukaj masažna kad in območje relax. Zaplavate lahko tudi v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo ali pa opravite trening v fitnes centru. Bazenski prostor vsebuje notranji bazen z ogrevano morsko vodo, zunanji otroški bazen in prostor za sončenje.Zahvaljujoč bogati izbiri različnih masaž, solariju in lepotnemu salonu s številnimi kozmetičnimi tretmaji, manikiro in pedikuro je lepotni & masažni center najboljši kraj za popolno obnovo duha in telesa.
Lega: v Moščenički Dragi ob morju, pod Učko, 100 m od centra kraja.
Plaža: 50 m, dolga prodnata, primerna za otroke. Prhe, kabine za preoblačenje in bar. Možnost najema senčnikov in ležalnikov.
Hotelska ponudba: recepcija, restavracija, a'la carte restavracija, TV soba, bar, kavarna, kongresna dvorana, picerija, terasa, prodajalna časopisov in spominkov, otroško igrišče, parkirišče, brezplačen WiFi in internetni kotiček (doplačilo).
Namestitev182 sob: klima, SAT TV, brezplačen WiFi, mini bar, sef, telefon, kopalnica (prha, WC, sušilec za lase), balkon. Atrij sobe imajo francosko ležišče (širina 160 cm) ali dva ločena ležišča (brez balkona). Možnost družinskih sob.
Prehrana: POLNI PENZION v terminu 30.06.– 10.9.2017, v ostalih terminih POLPENZION - samopostrežni zajtrk in večerja. Pri kosilu in večerji je vključena pijača iz šankomata.
Šport in zabava: brezplačna izposoja koles in palic za nordijsko hojo. V bližini potapljaški center, vodni športi (pedalini, sandolini, čolni), tenis igrišča.
Živali: dovoljene (po predhodni potrditvi).
Več informacij na www.4travel.si 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Popusti za otroke: otrok do 3. leta – BREZPLAČNO; na dodatnem ležišču: en otrok do 14. leta v sobi 1/2+1 (z dvema odraslima osebama) – BREZPLAČNO; drugi otrok do 14. leta v sobi 1/2+1 (z dvema odraslima osebama) -50%; otroci nad 14. leta ali odrasla oseba v sobi 1/2+1 – 15%; na osnovnem ležišču: en otrok do 14. leta -30%; dva otroka do 14. leta v sobi z eno odraslo osebo – 50%. DRUŽINSKA SOBA: dva otroka do 14. leta v družinski sobi z dvema odraslima osebama – BREZPLAČNO; dva otroka nad 14. leta v družinski sobi z dvema odraslima osebama – vsak -50%.