KUPI
cena:  469,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Rezervacijo opravite pred nakupom vaucherja. Po potrditvi pošljite kode z vsemi želenimi podatki na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje;  4 dni / 3 nočitve za dve osebi na bazi polpenziona (samopostrežni zajtrk in večerja) v standard dvoposteljni sobi - park balkon. 
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,00 EUR po osebi na dan, prijava 0,50 EUR po osebi
  • MOŽNA DOPLAČILA : Dodatni dan 78,00 EUR na osebo , Soba superior pogled morje  11,00 EUR na osebo na dan,
  • Posebna akcija je veljavna v terminu od 05.06. - 08.06.2017 in od 10.06. - 15.06.2017 oziroma do razprodaje prostih mest - preklica
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

POSEBNA PONUDBA VELJA V TERMINU:

05.06. - 08.06.2017
10.06. - 15.06.2017

Remisens Premium Hotel Ambasador (5*) v Opatiji ponuja tradicionalno eleganco in vrhunsko storitev, ki zagotavljata nepozabno izkušnjo. Kot premium hotel s petimi zvezdicami vas bo opatijski Ambasador navdušil s svojimi vrhunskimi vsebinami. Okrepite dušo in telo v wellness & spa centru Five Elements. Uživajte v najslastnejših sredozemskih dobrotah v spremstvu vrhunskih hrvaških vin. ​Remisens Premium Hotel Ambasador se nahaja na osrednji lokaciji v bližini središča Opatije, a je kljub temu ohranil svojo zasebnost.
Leži nad lastnim kopališčem in sprehajališčem Lungomare, ki se razteza vzdolž 12-kilometrske obale. V času vročih poletnih dni boste našli osvežitev na plaži, v zunanjem bazenu ali v idealnih krajih za uživanje na soncu. Če iščete vrhunsko izkušnjo, ki bo vaš dopust popeljala na popolnoma novo raven, rezervirajte sobo v novo urejenem desetem, najvišjem nadstropju Remisens Premium Hotela Ambasador, ki je sedaj postal »Executive Floor«. Vse sobe in apartmaji v tem nadstropju so opremljeni z novimi televizijskimi sprejemniki LCD in zasebnimi balkoni, iz katerih se ponuja prečudovit pogled na morje in Opatijsko riviero.
Hotelska ponudba: Hotel najvišje kategorije ponuja tradicionalno eleganco in vrhunsko storitev. Razen aktivnosti zunaj hotela, pa tudi ležernih trenutkov, po katerih s soncem obsijana Opatija kar kliče, si lahko privoščite tudi razvajanje v hotelu. Vabi vas Wellness&spa center Five Elements, ki je zasnovan na konceptu obnove energije ter krepitve dobrega počutja. Zaplavajte v lepo urejenem bazenu ali odmislite vse, kar vam roji po glavi, v lepo opremljenem fitnesu. Otrokom je na voljo miniklub z animacijo, odraslim pa animacija od srede do nedelje (joga, aqua gym …). Nastanitev: Hotel ima 200 sob, prenovljenih leta 2013. Vse so klimatizirane in imajo LCD TV, minibar, brezplačen WiFi in balkon. Prehrana: V hotelski restavraciji vam pripravijo samopostrežni zajtrk in večerjo, imajo tudi možnost vegetarijanske in brezglutenske hrane. Goste razveselijo tudi s posebnim programom: večer tradicionalnih kvarnerskih jedi (ob torkih), gala večerja (ob petkih) z živo glasbo.
Bazeni, Wellness: Območje SPA relax ponuja sproščujoče kristalne in parne kopeli, masažne tuše in ledeno fontano. Spa Jaspis ima turško in kristalno kopel, ki sta namenjeni zasebnemu sproščanju v skupinah. Soba Obsidian je idealna za pare, ki želijo uživati v tretmajih za dva. Izkoristite vse blagodejne učinke notranjega bazena z ogrevano morsko vodo in masažnim bazenom. Ta spa center element vode resnično popelje na povsem novo raven.
Več informacij na www.4travel.si

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Popusti za otroke:
Otrok do 11,99 leta na dodatnem ležišču v dvoposteljni sobi skupaj s starši GRATIS
Otrok do 11,99 leta na osnovnem ležišču v dvoposteljni sobi skupaj z enim staršem -30%
Dva otroka do 11,99 leta v dvoposteljni skupaj z enim staršem in dodatnim ležiščem -50%
Otrok od 12 leta in odrasli na dodatnem ležišču imajo -15%