KUPI
cena:  299,00
vrednost:
314,00 €
popust:
5 %
prihranek:
15,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-5%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari. 
  • Cena vključuje: 6 dnevno namestitev v hotelu Hvar, 6 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja), pijača dobrodošlice, ogled mesta Hvar z lokalnim vodičem, izlet v Vrbosko ter vstopnina v ribiški muzej, edukacija - izobraževanje o oljkah, degustacija oljčnega olja, vstop v notranji bazen s slano vodo, vstop v fitness, vodenje raztegovalnih vaj,mini olimpijado, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca. 
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na elektronski naslov 4everlifenet@siol.net 
  • Obvezno navedite vaš naslov, imena in priimke vseh potnikov, ki potujejo z vami ter kontaktno številko vašega mobilnega telefona. 
  • Obvezno doplačilo: prijavnina 14,00 EUR in turistična taksa 1,10 EUR na osebo na dan
  • Kupon vam bomo avtomatično zamenjali za vaucher in vam ga poslali po elektronski pošti
  • Kupon velja v terminu od 25.06.-01.07.2017
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 10 delovnih dni prej.
  • Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa . 

Možna doplačila:

  • Soba s pogledom na morje...  14,00 EUR na osebo
  • 1/1 soba....+11,00 EUR na dan
  • Povratni avtobusni prevoz z vključenim trajektom...78,00 EUR na osebo                           
  • Riziko odpovedi ...20,00 EUR na osebo

7 - DNEVNI JUNIJSKO - JULIJSKI AKTIVNI KLUB OTOK HVAR ZA SAMO 299,00 €  
​25.06.- 01.07. 2017
   

PROGRAM:

1.DAN: Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Ljubljane in vožnja mimo Novega Mesta, Metlike in po avtocesti do Splita. Vkrcanje na trajekt in vožnja do otoka Hvar. Sledi kratka vožnja do mesteca Jelsa. Namestitev v hotelu HVAR *** . Hotel je lociran tik ob mestecu Jelsa poleg prelepega zaliva ,  od centra mesta Jelsa je oddaljen približno 500m. Popoldne prosto, zvečer večerja v hotelu in nočitev. 

2.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib). Zajtrk. Po zajtrku izlet do mesta Vrboska in ogled ribiškega muzeja. Popoldne prosto. Večerja in zabavni večer. 

3.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib). Zajtrk . Po zajtrku možnost ogleda EKO ETNO SELA Humac z lokalnim vodičem in pohod do Grabčeve jame (ob doplačilu). Grabčeva jama, zibelka hvarske kulture in civilizacije, je najpomembnejše prazgodovinsko najdišče iz mlajše kamene dobe (neolita), 5000 - 4000 pr. n. š., hkrati pa tudi eno najstarejših nadbišč na Jadranu in Sredozemlju. Nahaja se na 239 m nadmorske višine in je bilo kultno mesto neolitskih otočanov. Jama ima dve dvorani, manjšo (13,5 x 5 m) in večjo (22 x 23 m), obdani sta s hodniki in manjšimi prostori.Po ogledu se bomo odpravili peš nazaj proti hotelu. Prosto in kopanje. Večerja in nočitev.

4.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib). Zajtrk. Po zajtrku izlet do mesta Hvar in ogled mesta. Ogledali si bomo znamenitosti - glavni trg, trdnjavo Fortico (Španjolo), katedralo in Frančiškanski samostan. Sprehodili se bomo po pristanišču in ozkih ulicah sredi centra mesta med belimi kamnitimi hišami, ki so še posebej zanimive v kontrastu z zelenim rastlinjem. V opoldanskih urah obisk kmečkega turizma (IZPOD PEKE) in pohod na najvišji vrh Sv. Mikula 627 mnv ( ob doplačilu). Vrnitev v hotel in prosto . Večerja. 

5.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib). Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do Vidovca in Velikega Grablja (ob doplačilu), kjer je nekdaj blejala drobnica, bogato rodila trta in kapljalo dragoceno destilirano sivkino ter rožmarinovo olje. Ogledali si bomo staro destilarno na vrhu hriba. Možnost nakupa eteričnega olja po katerem slovi otok Hvar.
Po vrnitvi sledi smešna olimpijada
. (metanje balot, Pring - Prong, nabadanje krompirja, lesena bomba etc). Dalmatinska večerja.

6.DAN
Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib). Zajtrk. Po zajtrku ogled starega mesta PHAROS z lokalnim vodičem (ob doplačilu). Popoldne edukacija - izobraževanje o oljkah in oljčnih nasadih ter degustacija oljčnega olja. Prosto. Večerja

7.DAN: 
Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (1001 gib).  Zajtrk. Po zajtrku prosto. V opoldanskih urah odhod iz Jelse .Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah. 


CENA VKLJUČUJE: 6 dnevno namestitev v hotelu Hvar, 6 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja), pijača dobrodošlice, ogled mesta Hvar z lokalnim vodičem, izlet v Vrbosko ter vstopnina v ribiški muzej, edukacija - izobraževanje o oljkah, degustacija oljčnega olja, vstop v notranji bazen s slano vodo, vstop v fitness, vodenje raztegovalnih vaj,mini olimpijado, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca. 

OBVEZNA DOPLAČILA : turistična taksa 1,10 EUR na osebo na dan, Prijava 14,00 EUR
MOŽNA DOPLAČILA:
- Soba s pogledom na morje...14,00 EUR na osebo       
- 1/1 soba ..+11,00 EUR na dan
- Povratni avtobusni prevoz z vključenim trajektom..78,00 EUR na osebo                           
- Riziko odpovedi...20,00 EUR na osebo


POPUSTI:
- otroci do 12 leta v 1/2 sobi z dvema odraslima...GRATIS
- 2 otroka do 12 leta v svoji sobi....-30%
- Odrasli na dodatnem ležišču ...-10
%

Več o ponudbi

4ever life net, 
Vlado Balažinec s.p. 
Derčeva ulica 35 
1000 Ljubljana

T: 040 688 488040 688 488 
E: 4everlifenet@siol.net 
W: www.himalajskasol.si