KUPI
-52%
cena:  11,90 €
vrednost:
25,00 €
popust:
52 %
prihranek:
13,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov in jih tudi podarite.
  • Zunanje čiščenje zajema: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila. Notranje čiščenje pa sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih ter čiščenje stekel s čistilom.
  • Obvezna predhodna rezervacija termina preko spletnega obrazca ac-zvezda.naroci.me.
  • Doplačilo za terenska in enoprostorska je 4 eur, za zelo umazana vozila je 5 eur.
  • Odpoved rezervacije izključno na e-mail avtopralnicazvezda@yahoo.com in sicer vsaj 24 h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen.
  • Rok veljavnosti kupona je 15.06.20107

Avtopralnica Zvezda se bo vašemu vozilu posvetila od nog do glave. Pardon, od koles do strehe. Zunanje čiščenje zajema predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila.

Notranje čiščenje pa zajema sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih ter čiščenje stekel s čistilom. Ob koncu bo vaš avto predel od ugodja!

Več o ponudbi

Avtopralnica ZVEZDA
Masarykova cesta 30
1000 Ljubljana

T: 031 360 361

URNIK:
8.00-18.00 pon.-pet.
8.00-15.00 sob.

Podjetje

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila