KUPI
-54%
cena:  39,90 €
vrednost:
87,80 €
popust:
54 %
prihranek:
47,90 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov in jih tudi podarite.
  • Zunanje čiščenje zajema: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, nano nanos, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila. Notranje čiščenje: sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih ter čiščenje stekel s čistilom. 
  • Globinsko čiščenje traja 5-8 ur, saj gre za mokro čiščenje. 
  • Cena v ponudbi velja za 5 sedežev, vsak nadaljni sedež je 10 eur doplačila. 
  • Obvezna predhodna rezervacija termina na 031 360 361.
  • Doplačilo za terenska in enoprostorska je 4 eur, za zelo umazana vozila je 5 eur.
  • Možno je tudi doplačilo za globinsko čiščenje stropa 20 eur , čiščenje tal s prtljažnikom 20 eur  in čiščenje vratnih tapet 10 eur na par (spredaj ali zadaj), za vse 20 eur.
  • Odpoved rezervacije izključno na e-mail avtopralnicazvezda@yahoo.com in sicer vsaj 24 h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen.
  • Rok veljavnosti kupona je 15.06.2017

Avtopralnica Zvezda se bo vašemu vozilu posvetila od koles do strehe: ponudba zajema zunanje in notranje čiščenje, na koncu pa še zaščitni nano nanos. Zunanje čiščenje zajema predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, nano nanos, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila. Notranje čiščenje in sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih ter čiščenje stekel s čistilom.

S pomočjo globinskega čiščenja se iz avtosedežev odstrani prah, trdovratne madeže in pršice. Ob koncu bo vaš avto predel od ugodja!

Več o ponudbi

Avtopralnica ZVEZDA
Masarykova cesta 30
1000 Ljubljana

T: 031 360 361

URNIK:
8.00-18.00 pon.-pet
8.00-15.00 sob
Podjetje

Globinsko čiščenje sedežev odstrani neprijetne vonjave, madeže in umazanijo iz sedežev. Pri samem čiščenju se uporabljajo čistila priznanega italijanskega izdelovalca Fraber. Postopek traja 5-8 ur saj je potrebno vozilo po končanem čiščenju posušiti. Prav tako se pri čiščenju uporablja zmogljivi vodni sesalec za učinkovIto sesanje umazanije iz sedežev (sedeži niso očiščeni samo površinsko ampak tudi globinsko). Pri čiščenju usnja se po končanem čiščenju nanese zaščiti premaz za nego usnja. 

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila