KUPI
cena:  159,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več aranžmajev
  • Pred nakupom kupona preverite razpoložljivost sob po terminih.
  • Posebna ponudba velja za termin od 16.10.-22.10.2017
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; 2 x namestitev v superior dvoposteljni sobi - pogled morje za dve osebi in 2 x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja s pijačo iz šankomata za dve osebi
  • Otrok do 13,99 leta GRATIS
  • Dodatni dan : 39,00 EUR na osebo
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,00 EUR po osebi na dan in prijava 0,50 EUR po osebi
  • Ponudba je veljavna v terminu od 16.10.-22.10.2017 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

REMISENS HOTEL GIORGIO II ****       NOVI HOTEL V 2017

TERMIN : 16.10.-22.10.2017

Remisens Hotel Giorgio II (4*) je popolnoma nov hotel blagovne znamke Remisens Hotels v Ičićih. Nahaja se v mirnem zelenju nad obalnim sprehajališčem Lungomare v bližini Opatije in predstavlja izvrstno izbiro za družinske počitnice.
Moderen hotel v petih nadstropjih se ponaša z 180 sobami z balkonom in mikavnim pogledom na modrino Kvarnerskega zaliva. Hotel za družine z otroki ponuja družinske sobe, ki so funkcionalno povezane in opremljene po meri družine.
Gostom je na voljo hotelska plaža in zunanji bazenski kompleks s prostorom za sončenje ter različne vsebine za otroke in odrasle. Hotelska restavracija in Chi Pool Bar & Grill na zunanji terasi ob bazenu ponujata specialitete sredozemske kuhinje. V času poletne sezone hotel ponuja storitev All Inclusive Light na bazi polnega penziona, v drugih terminih pa polpenzion. Pijača iz šankomata je vključena v ceno bivanja ob vseh penzionskih obrokih
Sobe: Remisens Hotel Giorgio II ima na voljo 180 sob od tega 25 prostornih družinskih sob, ki bo družinam z otroki ponudil vse udobje, potrebno za sproščene družinske počitnice. V družinskih sobah lahko starši glede na razpoložljivost najdejo vse nujne pripomočke za prijetno bivanje: otroško posteljico, banjico za kopanje, stolček za hranjenje, grelec za stekleničke, baby phone. Za zabavne in izpopolnjene počitnice naši animatorji organizirajo aktivnosti za vso družino v Mini, Midi in Teen clubu ter v Fit in Active clubu kot tudi tematske dneve ter različne športne in družabne igre.
Opremljenost sob:
 LCD TV (kabelska), sušilec za lase, mini bar, telefon ‒ neposredno klicanje, brezžični internet, sistem samodejnega bujenja, pisalna miza, sef, javljalnik požara, sistem za odkrivanje požara, družinske sobe - grelniki stekleničk, baby phone (na zahtevo), likalna miza za hlače (odvisno od razpoložljivosti, ob predhodni najavi), Pillow menu (možnost izbire vzglavnika), otroška postelja (na zahtevo, odvisno od razpoložljivosti).
Bazeni: 
Poleg zasebne plaže hotel ponuja tudi prostorni zunanji bazenski prostor s tremi bazeni in prostorom za sončenje z ležalniki in senčniki. Bazen Activ je namenjen aktivnemu uživanju v vodi, neskončni bazen ustvarja iluzijo neskončnosti in stapljanja s horizontom ter vabi k popolnemu sproščanju, otroci pa lahko brezskrbno uživajo v posebnem bazenu, namenjenemu samo njim. 
Storitve brez doplačil: sef v sobi, območje Wi-Fi, otroški stol v restavraciji, stroj za čiščenje čevljev,najem dežnika blagovne znamke, kolesa in oprema (ščitniki, čelade), palice za nordijsko hojo (odvisno od razpoložljivosti), nosač prtljage (odvisno od razpoložljivosti)

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Cena vključuje: 2 x namestitev v superior dvoposteljni sobi - pogled morje za dve osebi in 2 x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja s pijačo iz šankomata za dve osebi
STORITVE (brez doplačila) : 
sef v sobi območje Wi-Fi otroški stol v restavraciji stroj za čiščenje čevljev najem dežnika blagovne znamke kolesa in oprema (ščitniki, čelade), palice za nordijsko hojo (odvisno od razpoložljivosti) nosač prtljage (odvisno od razpoložljivosti)