KUPI
cena:  2,90
vrednost:
3,68 €
popust:
20 %
prihranek:
0,78 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-20%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari. 
  • Kupon velja za BIO SOLNO MEŠANICO TOSKANA.
  • Poštnina ni vključena v ceno.
  • Naročilo oddate ob rezevaciji kupona.
  • Dostava v 5-8 delovnih dneh.
  • Možen je osebni prevzem na sedežu podjetja. Pon, Tor od 10.00 - 17,00 ure. Sre in Čet od 10.00 - 13.00 ure
  • Kupon je unovčljiv do 31.08.2017
  • Totalna razprodaja za vse izdelke in velja do razprodaje zalog.

NARAVNA BIO MEŠANICA TOSKANA 170g

Nežen okus naravnih zelišč in začimb v kombinaciji s himalajsko soljo daje jedem poseben pečat. Nepogrešljiva je v italijanski kuhinji, jedem daje tipični italijanski okus. Dodaja se mesnim in ribjim jedem, zelenjavi, solatam, pizzam, testeninam. Idealna izbira za lahko predjed: paradižnik z mozzarello.
Sestavine: nejodirana himalajska kristalna sol, bazilika, rožmarin, origano, timijan, majaron, šetraj. 100% naravne sestavine.

Himalajska kristalna sol je pod stalnim nadzorom in izpolnjuje pogoje iz nemškega Codex Alimentarius za jedilno sol! Sol izvira iz 400 do 600 m globokih solnih plasti, ki so nastale z izsušitvijo pramorja na področju Himalaje pred 220 do 250 milijoni leti. Nekateri gorski masivi, med njimi tudi ta v Hunza dolini, so prepredeni s solnimi žilami. Kristalna sol je omenjena že v sanskrtskih spisih kot »Sveti svetlobni kristal«. Že 600 let pred Kristusom so jo omenjali v ajurvedskih spisih in opisovali njene uporabne lastnosti. Aleksander Veliki je himalajsko sol proglasil za izjemno dragoceno. Začeli so jo izkopavati in jo z nepredstavljivimi napori s sloni čez himalajsko gorovje prevažali v Evropo. Ta dragocena sol je bila kot »CESARSKA SOL» saj je bila namenjena samo cesarskim družinam. Vedno več pozornosti se danes posveča tudi kemičnim in biofizikalnim lastnostim kristalne soli.

Več o ponudbi

4ever life net,
Vlado Balažinec s.p.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana

T: 040 688 488
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.himalajskasol.si

BIO izdelek.