KUPI
cena:  2,90
vrednost:
3,68 €
popust:
20 %
prihranek:
0,78 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-20%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari. 
  • Kupon velja za BIO SOLNO MEŠANICO CLASSIC.
  • Poštnina ni vključena v ceno.
  • Naročilo oddate ob rezevaciji kupona.
  • Dostava v 5-8 delovnih dneh.
  • Možen je osebni prevzem na sedežu podjetja. Pon, Tor od 10.00 - 17,00 ure. Sre in Čet od 10.00 - 13.00 ure
  • Kupon je unovčljiv do 31.12.2017
  • Totalna razprodaja za vse izdelke in velja do razprodaje zalog.

NARAVNA BIO MEŠANICA CLASSIC 170g

NARAVNA BIO MEŠANICA HIMALAJSKE SOLI HERBAL CLASSIC Nežni okus naravnih zelišč in začimb v kombinaciji s himalajsko soljo daje jedem poseben pečat.
Idealna je za začinjanje solat, zelenjave, mesnih in ribjih jedi, omak, enolončnic in nepogrešljiva je kot dodatek juham.

Sestavine: nejodirana himalajska kristalna sol (84 procentov), peteršilj, kopriva, šetraj, bazilika, čebula, timijan, zelena list, majaron, krebuljica, koper, žajbelj, origano, korenje, drobnjak, luštrek, melisa, koriander, por, česen, zelena, črni poper. 100 procentno naravne sestavine.

Himalajska kristalna sol je pod stalnim nadzorom in izpolnjuje pogoje iz nemškega Codex Alimentarius za jedilno sol! Sol izvira iz 400 do 600 m globokih solnih plasti, ki so nastale z izsušitvijo pramorja na področju Himalaje pred 220 do 250 milijoni leti. Nekateri gorski masivi, med njimi tudi ta v Hunza dolini, so prepredeni s solnimi žilami. Kristalna sol je omenjena že v sanskrtskih spisih kot »Sveti svetlobni kristal«. Že 600 let pred Kristusom so jo omenjali v ajurvedskih spisih in opisovali njene uporabne lastnosti. Aleksander Veliki je himalajsko sol proglasil za izjemno dragoceno. Začeli so jo izkopavati in jo z nepredstavljivimi napori s sloni čez himalajsko gorovje prevažali v Evropo. Ta dragocena sol je bila kot »CESARSKA SOL» saj je bila namenjena samo cesarskim družinam. Vedno več pozornosti se danes posveča tudi kemičnim in biofizikalnim lastnostim kristalne soli.

Več o ponudbi

4ever life net,
Vlado Balažinec s.p.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana

T: 040 688 488
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.himalajskasol.si

BIO izdelek.