KUPI
cena:  31,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net. Za rezervacijo napišite imena in priimke vseh potnikov (tudi otrok starih do 6 let) in številke kuponov.
  • Ponudba vključuje; vožnjo z muzejskim vlakom z Jesenic do Nove Gorice in nazaj, animacijski program, vodenje, organizacijo izleta in DDV.
  • Popusti za otroke: otrok do 5,99. leta GRATIS, otrok od 6. do 11,99. leta plača samo 25,00 EUR v spremstvu vsaj ene odrasle osebe.
  • Obvezna doplačila: prijavnina 10,00 EUR katero plačate ponudniku. OTROCI do 11,99 leta NE PLAČAJO PRIJAVNINE !
  • Kuponi so veljavni do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve

TERMIN : 09.09.2017

Ob 8.50 odhod muzejske kompozicije z Jesenic mimo Bleda (prihod ob 09.00) in Bohinjske Bistrice (prihod ob 09.45) proti postaji Most na Soči (izstop potnikov, prijavljenih na izlet v Kobarid in na Most na Soči) in Kanal (izstop potnikov, prijavljenih na izlet v Goriška Brda in Sabotin). Nadaljevanje vožnje vlaka s potniki, prijavljenimi na »vožnjo brez programa«, do Nove Gorice (prihod vlaka ob 12.00).

Vožnja po Bohinjski progi je prav gotovo posebno doživetje. Pogledi na Blejsko jezero, na številne soteskegrape in predore, med katerimi je najdaljši dolg kar 6.327 m, so nepozabni. Na vlaku je za potnike dobro poskrbljeno. Za vzdušje skrbijo vodniki in animatorji. V sestavi vlaka pa je tudi bife vagon, kjer se lahko okrepčamo.

Izstopimo lahko na vseh navedenih postajah in si organiziramo dan po svojih željah. Tiste, ki bi zanimivosti ob progi raje raziskali v spremstvu vodnikov, pa vabimo, da se nam pridružite na enem od organiziranih izletov.

Ob 16.45 se muzejski vlak iz Nove Gorice po isti progi vrača proti Jesenicam, kamor prispe ob 19.40.

Utrinki z našega druženja bodo za vse gotovo nepozabni.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Derčeva 35
1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Ponudba vključuje: vožnjo z muzejskim vlakom z Jesenic do Nove Gorice in nazaj, animacijski program, vodenje, organizacijo izleta in DDV.
Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.